25 / 07 / 2024

ring seferler

ring seferler

Vatandaşın metroya ulaşım problemini tamamen ortadan kaldıracak İETT ring hat seferler başladı.İETT Genel Müdürlüğü, Otogar-Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı'na Başakşehir'in farklı bölgelerinden ring otobüs seferleri başlattı...

Yenikapı-Kirazlı metro hattında bakım çalışması yapılacak! Seferler gecikmeli olarak gerçekleşecek...

Yenikapı-Kirazlı metro hattında yapılacak ray bakım çalışmaları nedeni ile 22.00-00.00 saatlerinde Otogar-Kirazlı arasındaki seferler gecikmeli yapılacağı belirtildi.

Pazar günü LGS'ye girecek öğrencilere ulaşım ücretsiz!

İstanbul'da 2 Haziran pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'na (YDUS) girecek öğrencilere ve görevlilere toplu taşıma araçları ücretsiz olacağı açıklandı. İETT, Avrupa ile Anadolu yakasında 70 hatta toplam 114 ek seferler düzenleyecek.

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi!

İstanbul'da İBB'ye bağlı metrolara ve İETT otobüslerine ramazan düzenlemesi yapılacağı açıklandı. Buna göre Ramazan boyunca seferler gece 01.00'e kadar devam edecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Seyahat tutkunları 31 Mayıs’a kadar ücretsiz! Bu fırsatı kaçırırsanız çok üzülürsünüz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün herkesi heyecanlandıran bir açıklamada bulunmuştu ve Ankara-Sivas YHT seferlerinin 31 Mayıs’a kadar ücretsiz olduğunu açıklamıştı. Ancak ücretsiz seferler bitmek üzere! İşte detaylar!

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle deniz seferleri etkilendi! Hangi seferlerin iptal edildiği ve ne zaman normale döneceği hakkında bilgiler burada...

Bakanlık rakamları açıkladı! İşte deprem bölgesinden tahliye edilenler için düzenlenen seferler!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı açıklamada, 158 tren seferi ile 30 bin depremzede tahliye edildiğini ifade etti.

Tüm yıl lider durdu son ay hüsrana uğradı! 2022’de rekor satışa ulaştı

NPD Group, her sene yaptığı gibi yenş yıla girmekle ABD'de 2022 senesinin en çok satan 10 oyununu ilan etti. Call of Duty: Modern Warfare II, büyük bir atak yaparak Elden Ring’in de önüne geçerek satış rekorları kırdı.

Doğu Ekspresi'nde yeni seferler ne zaman başlayacak? Yolculuk kaç saat?

Doğu Ekspresi'ne hem yurt içinden hem yurt dışından gelen yoğun talep üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Turistik Doğu Ekspresi'nin dışında yeni turistik tren rotaları oluşturmak üzere harekete geçti. Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni seferlerinin başlayacağı tarih de belli oldu.

ring seferler Haberi

ring seferler

İETT Genel Müdürlüğü, Otogar-Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı'na Başakşehir'in farklı bölgelerinden ring otobüs seferleri başlattı. Vatandaşın metroya ulaşım problemini tamamen ortadan kaldıracak İETT ring hat seferleri şöyle: "Olimpiyatköy Metro'dan Kayabaşı Kiptaş: MK11, Güvercintepe: MK12, Şahintepe: MK13, Bizimevler - Ispartakule: MK14, Boğazköy-Bahçeşehir: MK15. Metrokent Metro'dan Başakşehir 4. ve 5.Etap: MK21, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Halkalı: MK31, Arnavutköy-Fenertepe: MK22." 


Akşam...