03 / 05 / 2024

riva Alibahadır kaza

riva Alibahadır kaza

Sürekli kazaların yaşandığı Beykoz-Riva yolunda geçtiğimiz gün Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz'ın oğlu Emre Yılmaz vefat etti. Sabrı taşan halk, yol kapatma eylemi yaptı.  

Araç değer kaybı başvurusu nasıl yapılır?

Bir araç kaza yaptıktan sonra aracını yaptıran sürücülerin değer kaybı başvurusunu e-Devlet’ten nasıl yapacakları merak ediliyor. Güncel olarak e-Devlet üzerinden araç değer kaybı başvurusu gibi bir hizmet almak mümkün değil.

Riva Düşler Vadisi'nin değeri şimdiden 18 milyar lirayı geçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Riva Düşler Vadisi projesinin yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Projenin bedeli şimdiden 18  milyar lirayı geçti. İşte ayrıntılar...

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Trafik sigortasında çığır açan dönem resmen başladı! Yüzde 50 indirim geldi!

Trafik sigortasında devrim niteliğindeki dönem resmen başladı. Bu kapsamda, iyi sürücülerin yüzde 50 daha az sigorta primi ödeyeceği öğrenildi. Diğer taraftan, senede üç ya da daha fazla kaza yapanları ise daha yüksek prim ödemeleri bekliyor.

Kasko yaptırırken aman bunlara dikkat! Aracınızı güvenceye alayım derken risklerinizi büyütmeyin!

Kasko poliçelerine gelen zamlar nedeniyle bazı sürücüler ya araçlarını kaskosuz kullanıyor ya da bazı teminatlardan vazgeçerek prim tutarını düşük tutmaya çalışıyor. Ancak herhangi bir kaza sonrası mağduriyet yaşamamak için kasko yaptırırken bazı hususlara dikkat etmekte yarar var.

Araba kazası yapmayan sürücüye yüzde 50 indirim! 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Sürücülere yeni bir haber geldi. Kaza yapanlara zam uygulanıp iyi sürücülere indirim yapılacak. Tarih verildi. 1 Mayıs‘ta yürürlüğe girecek trafik sigortası primi ile birlikte yüzbinlerce sürücü hem indirim hem de zam alacak. İşte haberle ilgili tüm detaylar…

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

A101'de şarjlı diş fırçası 439 TL, crop kadın kazağı 69 TL uygun fiyatlarla satışta! İşte A101 kataloğu 26 Ocak 2023

A101'de bugün itibari ile satışa sunulacak aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Peki, A101'de hangi ürünler ne kadar fiyatlarla satılacak? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Fikret Öztürk, Ufuk Öztürk ve Filiz Öztürk ortaklığında kuruldu.

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

riva Alibahadır kaza Haberi

riva Alibahadır kaza

Beykoz-Riva yolu üzerinde geçtiğimiz gün yaşanan trafik kazasında Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz'ın oğlu Emre Yılmaz'ın vefatı halkın sabrını taşırdı.  Vefat eden 28 yaşındaki Emre Yılmaz'ın cenazesi dün defnedildi.


Dost Beykoz'un haberine göre; Alibahadır halkı cenaze sonrasında yollara döküldü. Kazanın yaşandığı yolu trafiğe kapattı. Halk güzegahta kazaları önleyecek yeni bir düzenleme yapılmasını istiyor.


 
Yol kapatma eylemine katılan mahalle sakinlerinden Recep Akay, "Alibahadır Köyü'nün giriş yolu yok bu yolun acilen yapılmasını istiyoruz" dedi.


CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan da eyleme destek verdi. Aynı bölgede sürekli kazaların olduğunu ifade eden Mahir Taştan, "Biz bu konuyu Beykoz Belediye Meclisi’nde gündeme taşıdık. Bugünde kaymakam beyle konuştuk. Kaymakam bey yarın ilgileneceğini söyledi." dedi. 



Yol kapatma eylemi yaklaşık 5 saat sürdü....