06 / 07 / 2024

Rıza Köylü

Rıza Köylü

Nish Yapı Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Akıncı ve Rıza Köylü tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi! Hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın!

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi geldi. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri, hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın...

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Köylü Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köylü Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Celal Turgut tarafından kuruldu.

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı davasında 1 tahliye!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na ilişkin davada 1 kişi tahliye edildi.

Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı...

Çatalca ve Silivri'deki köylülerin arazi sorunlarına ilişkin araştırma önergesi verildi!

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerindeki bazı mahallelerdeki köylülerin yaşadıkları arazi sorunlarının araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Rıza Bey Apartmanı davasında bir sanık tahliye edildi!

İzmir'de 30 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nın davasında bir sanık tahliye edildi!

Rıza Bey Apartmanı davası sanıklarından kağıt üzerinde imza savunması!

30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davası sanıkları "kağıt üzerinde imza" savunması yaptı...

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na yönelik hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye gönderildi.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı’nda öldüren ihmal!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem'de yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nın 2005’teki depremde hasar gördüğü ve Bayraklı Belediyesi'nin izinsiz tadilata göz yumduğu bildirildi.

Rıza Köylü Haberi

Rıza Köylü

Nish Yapı Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Akıncı ve Rıza Köylü tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. Nish Yapı Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmive özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nish Yapı Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Maltepe Caddesi, Onur Emintaş İş Hanı,...