06 / 05 / 2024

Rize Gençlik Eğitim Merkezi

Rize Gençlik Eğitim Merkezi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, halkın; sosyal, kültürel ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla faaliyetlerine son sürat devam ediyor.

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000'e yakın sözleşmeli personel alıyor! Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! Başvurular..

Gençlik ve Spor Bakanlığı 924 sözleşmeli personel alacak. Başvurular bugün resmen başladı. Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! İşte ayrıntılar...

10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği!

Kayseri’de 10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği verilecek. Peki üniversite öğrencileri bu desteğe nasıl kavuşacak. İşte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

Gençlik merkezi sayımız 350 oldu!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Pandemi süreci içerisinde olmamıza rağmen 2020 bütçe görüşmelerinde ifade ettiğimiz Bakanlık çalışmalarımızın ve hedeflerimizin pek çoğunu başarıyla gerçekleştirdik" açıklamasında bulundu.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ankara Gençlik Parkı açıklaması!

TVF tarafından, Ankara Gençlik Parkı’nın TVF'ye devredildiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi...

Büyükçekmece Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Bakan Kasapoğlu, 'Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışıyla hunharlığa, vahşiliğe ve insafsızlığa karşı sevginin merhametin adaletin ve kötülüğe karşı dik duruşunun mesajını veriyoruz.'

Rize Gençlik Eğitim Merkezi Haberi

Rize Gençlik Eğitim Merkezi


Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, halkın; sosyal, kültürel ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Halen üretilmeye devam edilen yatırım projeleriyle, Rize örnek şehir haline gelme mücadelesini sürdürüyor. 


Geçtiğimiz yıl ve bu yıl Eğitim alanında yapılan hamlelerde Tophane mahallesin de, gelişimin eserleri bir bir yükseliyor. Bu kapsamda bugün de Tophane’ye kalıcı bir eser niteliğini taşıyan Gençlik Eğitim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.


Açılışta Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; “Tophane Mahallesinde sayın muhtarımızın katkıları ve destekleriyle mahalle, Rize’de bu tür hizmetler konusunda parmakla gösterilecek mahalleler arasındadır. Tophane Mahallesi Bütün kurumların ve paydaşların bir araya gelerek oluşturdukları bir çalışma alanı oldu. Gençliğimizin mutlaka bir şekilde geleceğe yönelik olarak yeni kuşakların eğitimine katkıda bulunacak olan faaliyetleri ön plana almalıyız. Belediyecilik...