20 / 05 / 2024

Robin Good

Robin Good

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen EKODesign Konferansı, 16 Nisan 2013 Salı günü gerçekleştirilecek

Doları olanlara kötü haber! Dünyaca ünlü başekonomist tarih vererek uyardı, 10 lira birden düşecek!

Rekor üstüne rekor kuran dolar kuru için bir son dakika açıklaması geldi. Goldman Sachs’ın eski Başekonomisti Robin Brook tarih vererek dolar kurunun 10 TL birden düşeceğini söyledi.

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks'tan Türk Lirası açıklaması! Adil değeri 21 TL! 

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks, Türk Lirası'nın adil değerinin 21 TL olduğunu açıklayarak bu durumun şaşırtıcı gelebileceğini ancak ihracat ve ithalattaki değişimlere odaklanmanın önemli olduğunu vurguladı.

Dünyaca ünlü ekonomistten bomba tahmin: Dolar 7 lira birden düşecek!

Ünlü ekonomist Robin Brooks, dolar hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Brooks'a göre, 28 TL'yi aşan doların değeri, 7 TL birden gerileyerek 21 TL seviyesine inecek. Peki bu nasıl olacak? İşin sırrı Mehmet Şimşek'in o açıklamasında mı? İşte cevabı...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Ünlü ekonomistten kritik Türkiye yorumu! 'Türkiye kalıcı olarak siliniyor'

Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks, Türkiye'de yapılan seçimlerin arkasından kıymetini süratli bir halde kaybeden Türk Lirası hakkında değerlendirmeler yaptı. Brooks, Türkiye'nin Arjantin'nin yolunda olduğunu ve bu durumun "üzücü" olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü ekonomistten şaşırtan yorum: 'Türk ekonomisi patlama yapacak'

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü Ekonomist Robin Brooks, Türkiye ekonomisinin patlama yapabileceğini ifade etti.

Başekonomist doların kaç lira olması gerektiğini açıkladı

Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks, doların adil değerinin 21 Türk Lirası olması gerektiğini dile getirdi. Brooks daha önceki 16.50 liralık tahminini 21 liraya çıkarırken gerekçe olarak ise cari açıktaki büyümeyi işaret etti.

Good Gasht Emlak Turizm Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Good Gasht Emlak Turizm Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Masoud Yarı tarafından kuruldu.

Good Way Makina İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Way Makina İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Guechtal ve Wıdad Leneguer tarafından kuruldu.

Studıo Good Desıgn Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Good Desıgn Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye ile Ercan Oral tarafından kuruldu.

Good Success Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Success Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Godwın I. Iloh tarafından kuruldu.

Good for You, 40 günde 35 bayiye ulaştı!

Kahve dükkanı açmak isteyenlere  Türkiye'nin en ekonomik ve sıra dışı franchise modelini sunan Good for You, 40 günde 10 ilde 35 bayiye ulaştı...

Robin Good Haberi

Robin Good



Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen EKODesign Konferansı, 16 Nisan 2013 Salı günü gerçekleştirilecek. 6 yıldır yarattığı tartışma ortamı ve yayınları ile ülkemizde sürdürülebilir tasarım ve kentleşmenin önünü açmayı hedefleyen EKODesign, 2013 yılında mimar, tasarımcı, planlamacı ve müteahhitlerin yanısıra kamu ve yerel yönetimlere inovatif ve sürdürülebilir başarı hikayeleri sunuyor.


Geberit, Siemens Ev Aletleri ve Vaillant ana sponsorluğunda düzenlenen EKODesign 2013, aralarında yeşil kentlerin tasarımcısı ZUS (Zones Urbanies Sensibles) Kurucu Direktörü Kristian Koreman, yeşil pazarlama ve iletişim danışmanı Robin Good, İsveç hükümetinin girişimi kent planlama ve kamu yönetimi insiyatifi SymbioCity Kıdemli Danışmanı mimar Stellan Fryxell’in de bulunduğu dünyaca ünlü konuşmacıları ağırlıyor.


Finans, ekonomi, yeşil girişimcilik, toplumsal gelişim ve farkındalık alanlarında aktif olarak çalışan Yeşilist Kurucu Direktörü ve Climate Reality Project Türkiye...