19 / 05 / 2024

Rönesans Çelik Yapı fabrika açılışı

Rönesans Çelik Yapı fabrika açılışı

Rönesans Çelik Yapı'nın Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesindeki yeni fabrikasının açılışı yapıldı.Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çekim, 1997 yılında 90 metrekare ile başladıkları alanda bugün 16 bin metrekarelik bir fabrika ile devam ettiklerini söyledi

İnşaat sektöründeki büyüme çelik yapılardan geçiyor!

Türkiye’nin inşaat malzemesini değil, inşaatı ihraç eden lider bir ülke haline gelebilmesi için modüler çelik yapı yönteminin yaygınlaşması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Deprem Profesörü uyardı: Çelik yapılara geçilmeli! İşte çelik yapıların özellikleri ve fiyat listesi

Deprem ülkesi olan Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerle bu gerçekle tekrardan yüzleşti. Uzman isimlerden peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan çelik yapıları önerdi.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Re Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Re Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de Emre Çelik ve Özgür Çelik ortaklığında kuruldu.

Metalp Çelik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metalp Çelik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Kırık tarafından kuruldu.

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Rönesans Çelik Yapı fabrika açılışı Haberi

Rönesans Çelik Yapı fabrika açılışı
Rönesans Çelik Yapı'nın Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesindeki yeni fabrikasının açılışı yapıldı. Açılışa katılan Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye'de deprem riskinden dolayı dayanıklı binalara ihtiyaç olduğunu belirterek, "Rönesans bu alandaki boşluğu büyük ölçüde dolduracak" dedi. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çekim, 1997 yılında 90 metrekare ile başladıkları alanda bugün 16 bin metrekarelik bir fabrika ile devam ettiklerini söyledi. Çekim, "55 personel ile aylık bin ton üretim yapıyoruz" diye konuştu. 


Hürriyet...