06 / 05 / 2024

Rönesans süldürebilirlik

Rönesans süldürebilirlik

Rönesans Holding'in “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” projesinin bu sene üçüncüsünü gerçekleşti. Rönesans'ın hedefi sürdürülebilirlik kültürünün geleceği inşaa edecek genç mimar ve mühendislere kazandırılması.

Uzun süredir yatırımcısını güldürmeyen hisseler! Eğer sizin de elinizde bu hisselerden varsa aman dikkat!

Sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul'da uzun süredir yatırımcısını güldürmeyen hisseler de yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte o hisseler...

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisse!

Sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul'da bu fiyatların kalıcı olmadığının altı çizilirken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabından son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisseyi yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar....

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisse!

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini araştırırken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisseyi açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Borsada son 3 ayda pay senedi yatırımcısı rekoru kırıldı!

Diğer finansal araçlarının zarar ettiği son dönemlerde art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı borsayı coşturdu. BIST’e son 3 ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı katıldı.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Kırmızı Alarm: İtalya'da Öldürücü Sıcaklarla Mücadele Başladı, Türkiye Ne Kadar Tehdit Altında?

Dünya üzerinde küresel iklimin değişmesi çok fazla sıcaklığa neden oldu. Öldürücü sıcakların geleceği uyarısı yapıldı. İtalya'da sıcak ölen bir kişinin ardından ülkede art arda uyarılar yapılmaya başladı. İtalya’da sıcaklığın çok fazla olması insanların önlem alması gerektiğini gösteriyor.

Hepsiburada'dan rekor sürdürebilirlik! İşte o açıklama!

Hepsiburada, son yayımladığı sürdürebilirlik raporunda e-ticaret sektöründe yenilikçi ve üretken prensipli yönetişim çalışmalarını ortaya koydu.  Hesap verilebilirlik prensiplerine de odaklanan çalışmaları içeren bu rapor, "Sürdürülebilir Yarınlar Burada Başlar" sloganıyla paylaşıldı.

Çiftçiye 2 bin 500 liralık ödeme Ziraat Bankası hesabına yatırılacak! Süre uzatıldı

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK), Ramazan ayı boyunca kesimi ve satışı yapılan veya yaptırılan sığır başına yetiştiriciye ödediği 2 bin 500 lira destek primlerinin süresi uzatıldı. Kurum desteği yıl sonuna kadar yapma kararı aldı.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Rönesans Holding’in Trend Topic: Sürdürülebilirlik Webinarı'nın kazananları belli oldu!

Mühendislik, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarındaki yatırımlarıyla 28 ülkede 75 bin kişiye istihdam sunan Rönesans Holding tarafından, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının 7’ncisi gerçekleştirildi.

Rönesans süldürebilirlik Haberi

Rönesans süldürebilirlik

Dünyanın en büyük müteahhitlik şirketleri listesinde 44’üncü, Avrupa’nın ise 10’uncu sırasında yer alan Rönesans Holding, sürdürülebilirliği iş yapış felsefesinin temeline yerleştiren şirketlerden biri. Rönesans’ın asıl fark yaratan özelliği ise, sürdürülebilirlik kültürünün geleceği inşaa edecek genç mimar ve mühendislere kazandırılmasını hedefliyor.


Holding, bu kapsamda gelenekselleştirdiği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” projesinin bu sene üçüncüsünü düzenledi. Proje kapsamında ödül alan geleceğin genç yaratıcıları 6 Nisan’da TED Rönesans Koleji’nde düzenlenecek törende açıklanacak.


Rönesans Holding, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” projesiyle, çevre dostu mimari, yeşil binalar ve sürdürülebilir geleceğin tasarlanmasında hem gençlerin eğitimine katkıda bulunuyor, hem de ödül alanlara Rönesans Holding bünyesinde iş imkanı sağlıyor.


Proje hakkında görüşlerini aldığımız Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, ”Holding’in sürdürülebilirlik alanındaki bilgi birikimi ve deneyimini geleceğin mimar ve mühendislerine aktararak, geleceğe...