07 / 05 / 2024

ruhsatsız daireye kredi çekilir mi

ruhsatsız daireye kredi çekilir mi

Konut kredisi, mesken sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası olmayan kimselere bankalar tarafından sunulan uzun vadeli ve düşük faiz oranlı kredi paketleri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ruhsatsız eve kredi alınır mı?

Ruhsatsız ve imara aykırı yapılan o bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Sahibine istenilen ceza belli oldu!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen bungalov ev sahibinin aldığı ceza belli oldu.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Kahramanmaraş depremlerinde herkesi şoke eden detay! Duyanların ağzı resmen açık kaldı!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve 38 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın ruhsatsız yapıldığı ortaya çıktı. İlgili apartmana yönelik aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da bulunduğu 9 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde ruhsatsız şekilde işletilen kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı. İşte son dakika detayları...

Lüks sitede kaçak inşaat! Kiracı oldukları eve ruhsatsız eklenti yaptılar

İstanbul Sarıyer’de, konumlanan bir sitede iddiaya göre kiracı olarak sitede ikamet eden kiracılar yapıya ruhsatsız eklenti yaptı. İnşaat 4 kez mühürlenmesine rağmen pes etmediler. İşte detaylar...

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi'den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Yeni bir otomobil satın almayı düşünüyor veya mevcut arabanızı yenilemeyi planlıyorsanız, Yapı Kredi'nin 48 aylık taşıt kredisi teklifini kaçırmayın! Yapı Kredi'nin geniş kapsamlı finansman seçeneği, size birçok  avantaj sunarak araç sahibi olma yolculuğunuzu kolaylaştırıyor.

Depremde evi hasar görenler üzülmesin! Kredi desteğiniz hazır!

Depremde evi yıkılan ya da hasar görenler için açıklandı. Bu şartları taşıyanlara kredi desteği verilmektedir. İşte detaylar!

 İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!

Nakit para ihtiyacı olanlara önemli açıklama Ziraat Bankası’ndan geldi.  Başvurusunu yapanın işlemi hızla sonuçlandırılıyor. 50 bin TL kredi kampanyasından yararlananlardan gelir belgesi şartı aranmaksızın kredi veriliyor.

Yapı Kredi'den hediye para müjdesi! BES ödemesine 200 TL Worldpuan hediye!

1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın, ödeme aracınızı Yapı Kredi kredi kartınız olarak belirleyin 75 TL Worldpuan kazanın, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmelerinde (BES) ise 200 TL Worldpuan kazanma şansını kaçırmayın.

Kredi çekenlere bayramı yaşatacak haber! Bu parayı geri almayın sakın unutmayın!

Paraya sıkışanların ilk tercihi kredi çekmek olurken, imzalanan bir sürü evrak arasında neyi niye imzaladığınızın farkına varmadığınız oluyor.  Kredi çekerken bazı bankaların  zorunlu tuttuğu o işlem nedeniyle hesabınızdan kesilen o parayı geri alabilirsiniz.  Peki nasıl başvuru yapılacak? E- Dev

Kat irtifaklı daireye kredi çıkar mı?

Kat irtifakı tapusu, henüz iskanı alınmamış daire tapularını kapsar. Peki, kat irtifaklı daireye kredi çıkar mı? İşte detaylar…

ruhsatsız daireye kredi çekilir mi Haberi

ruhsatsız daireye kredi çekilir mi

Ruhsatsız eve kredi alınır mı?

Konut kredisi, mesken sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası olmayan kimselere bankalar tarafından sunulan uzun vadeli ve düşük faiz oranlı kredi paketleri olarak karşımıza çıkıyor.


Ancak bankaların konut kredisi kullandırırken, aradığı bazı koşullar bulunuyor. Hem kredi kullanacak kişinin hem de kredi kullanılacak meskenin koşullara uygun olması gerekiyor.


bankadan bankaya değişmek ile birlikte genel olarak aradıkları bazı ortak koşullar bulunuyor.


Bu nedenle bir bankanın onay vermediği konut kredisi başvurusuna diğer bir banka onay verebiliyor, çünkü her bankanın almak istediği risk profili değişiktir. Ancak aranan bazı ortak koşulların olduğunu belirtmiştik. Konut kredisi başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor:


Konut kredisi şartları ..

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması,...