05 / 05 / 2024

Ruşen Ekşi düğünü

Ruşen Ekşi düğünü

Ekşiler Mermer ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Ekşi, çocukluk arkadaşı sitilist öznur Güneş'le Çırağan Sarayı'nda yapılan muhteşem düğünle evlendi. Düğün organizasyonunu Vakko yaptı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

Kentsel dönüşümde her şey sil baştan! Yeni yeni yol haritası nasıl olacak?

Kentsel dönüşüm kanun teklifi yasalaştı. Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucuları arasında yer alan Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüm kanun teklifinin avantajlarını, eksilerini ve artılarını anlattı. İşte detaylar...

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Ayçiçek yağı fiyatlarını tavan yaptıracak korkunç tehlike ortaya çıktı! Bakanlıktan düğmeye basıldı

Ayçiçek yağı fiyatlarının hasat mevsimi gelmesi nedeniyle düşmesi beklenirken gelen haber tüketiciyi üzdü. Bakanlık sorunu çözmek için düğmeye bastı. Kriz aşılamazsa kışa doğru 5 litresi 189 liraya satılan ayçiçek yağlarının fiyatlarının 200 lirayı geçmesinden endişe ediliyor.

ABD'de hisse senetleri son 52 senenin en kötü düşüşünü gördü

Küresel piyasalarda, açıklanan makroekonomik verilerin özellikle ABD ekonomisi için resesyon riskinin güçlendiğine işaret etmeye devam etmesiyle negatif bir seyir izledi. ABD'de hisse senetleri 1970'den bu yana en kötü ilk yarı düşüşünü yaşadı.

2022 mazot gübre desteği dönüm başına ne kadar? Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? 

2022 yılı mazot gübre desteği ödemeleriyle ilgili açıklamalar bekleniyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın üreticilere verdiği mazot gübre desteği ödemeleri, dönüm başına belirleniyor. Ödemelerden de binlerce üretici yararlanıyor. 

İzmit Cedit kentsel dönüşüm projesinde ilk kazma vuruldu!

Türkiye’deki en önemli kentsel dönüşümlerden biri olan İzmit'teki Cedit Mahallesi projesinde, ekipler sahaya indi ve ilk kazma vuruldu.

Konut yatırımının en hızlı döndüğü iller belli oldu!

Türkiye'de konut yatırımında en hızlı dönüş olan şehirler açıklandı. En kısa sürenin 18 yıl olurken, en uzun amorti süresi ise 31 yıl olduğu belirtildi. 

Ruşen Ekşi düğünü Haberi

Ruşen Ekşi düğünü

Ekşiler  Mermer ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Ekşi, çocukluk arkadaşı sitilist Öznur Güneş'le Çırağan Sarayı'nda yapılan muhteşem düğünle evlendi. Orgaizasyonunu Vakko'nun yaptığı düğünde gelin Güneş, modacı kardeşi Gülnur Güneş'in hazırladığı gelinliği, Ruşen Ekşi ise Tom Ford imzalı damatlığı giydi. 


BAKANLAR DÜĞÜNDE 

Sanat, iş, siyaset ve spor dünyasını buluşturan nikahta Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Spor Bakanı Ömer Çelik ve Tolga Ağar gelinin şahitliğini. Dışişleri Bakanı Mevliit Çavuşoğlu, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bayraktar ve iş adamı Mithat Ekşi ise damadın şahitliğini yaptı. Nikahın ardından Sibel Can sahne aldı. 

Gecenin finalini ise Serdar Ortaç yaptı. Çift balayı için 20 günlük Amerika gezisine...