16 / 05 / 2024

Rusların Türkiyede kaç gayrimenkulu var

Rusların Türkiyede kaç gayrimenkulu var

Türkiye’de evi olan Ruslar iki ülke arasında yaşanan uçak kriziyle tedirgin oldu. Antalyalı emlakçılar “Evini satmak isteyen de var, bizi arayıp Türkler’in Ruslar’a karşı tavrını soran da var” bilgisini verdi.

Türkiye'den konut alan Rusların sayısı 1 yılda yüzde 88 azaldı! Ruslar konutta Türkiye'den vaz mı geçiyor?

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, son bir senede ürkiye'den konut alan Rusların sayısı yüzde 88 azaldı. İşte ayrıntılar...

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? Dolar ve euro yatırımcıları hemen baksın! 1 Şubat 2024 döviz kurları

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında eriyişi devam ediyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonra hareketlenen döviz kurları bugün güne nasıl başladı? Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? 1 Şubat 2024 döviz kurları.

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Benzin, motorin, LPG litre fiyatlarında flaş gelişme! Bugün hangi ilde akaryakıt fiyatları kaç TL? Sürücüler dikkat!

Peş peşe gelen zamların ardından, sürücüler her gün sık sık akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki bugün hangi ilde akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları

Dolar/TL 27 seviyesine doğru sınırlı yükselişe geçti. Vatandaşlar euro kurunun bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları.

Enflasyon rakamları sonrası euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 Eylül 2023 euro/TL kuru

TÜİK'in dün açıkladığı enflasyon rakamları sonrasında dolar ve euro da hareketlilik kaldığı yerden devame diyor. Yükselişe geçen dolar 26,81 TL ile güne başladı. Peki euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 eYLÜL 2023 euro/TL kuru...

Altın  bilezik almak isteyenler dikkat! 2 Temmuz Pazar 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

2 Temmuz Pazar günü altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere gelmesi ile vatandaşlar güncel altın bilezik fiyatlarını merak ediyor.  2 Temmuz 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası her ne kadar düşüşe geçse de bugün bir miktar yükseldi. Gram altın 1464 lira olurken yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyat

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı Cuma günü 76,50 dolara kadar yükselerek günü 76,13 dolardan kapatmıştı. Peki bugün brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı.

Akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL? Sürücüler şimdi göz atın!

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatları üzerindeki yukarı yönlü yansımaları sürüyor. Peki akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL?

Benzin, motorin, LPG alacaklar dikkat! Son dakika fiyatları tek tek geldi! Akaryakıt fiyatları bugün hangi ilde kaç TL? 

Sürücüler son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını sık sık kontrol ediyor. Peki akaryakıt fiyatları bugün hangi ilde kaç TL? İşte Opet, Total, Shell, BP, PO 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Rusların Türkiyede kaç gayrimenkulu var Haberi

Rusların Türkiyede kaç gayrimenkulu var

Rusya ile Türkiye arasında yaşanan uçak krizinin ekonomik yansımaları gayrimenkulde de hissedilmeye başlandı. Türkiye’den ev alımını durduran Ruslar’ın bir bölümü ise var olan konutlarını  satışa çıkardı. Antalya Kemer’de faaliyet gösteren Caniş Gayrimenkul’ün sahibi Cavit Manist, “Son bir haftadır her gün mutlaka birkaç Rus gelip evini satmak istediğini söylüyor.  Daha önce ağırlıklı olarak almak istediklerini söylerlerdi” dedi. Second Home Turkey Antalya Temsilcisi Cem Acar da bu dönemde bölgede evi olan Rusya’nın telefon trafiğini artırdığını aktardı. Acar, “Ruslar uçak krizi çıktığından beri bizi arayıp durum nasıl, Türkler’in Ruslar’a karşı olumsuz bir tavrı var mı diye soruyor. Biz de kendilerine endişelenmelerini gerektirecek bir durum olmadığını aktarıyoruz. Böylece endişeleri zalıyor” şeklinde konuştu.


Yabancılar arasında 6’ncı sıradalar

Türkler için nasıl Rus pazarı önemliyse Ruslar için de...