06 / 05 / 2024

Rüya Konakları ne durumda

Rüya Konakları ne durumda

Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tapularını 2014 Aralık ayından itibaren dağıtmaya başladı İnşaatının yüzde 95'inin tamamlandığı Esenyurt Rüya Konakları'nda anahtar teslimlerin 30 Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor.

Ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur? Hem kiracıları hem ev sahiplerini ilgilendiren flaş detay!

Kiracı ile ev sahipleri arasında, kira artış oranı ve kiranın ne kadar olacağı ile ilgili yaşanan anlaşmazlıklar büyüyor. Peki ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur?

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Mahmut Akten kaç yaşında? Ne mezunu?

Mahmut Akten Garanti BBVA'nın genel müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Mahmut Akten kaç yaşında? Ne mezunu?

Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? BİM, A101, ŞOK ayçiçek yağı fiyat listesi!

Son günlerde gıda ürünlerine gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş ülkemizde akaryakıt ve yağ fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Peki, Güncel ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte, BİM, A101, ŞOK marketlerin ayçiçek yağı fiyat listesi...

Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte 7 Mart 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ayçiçek yağı fiyatları milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte milyonlarca kişi tarafından merak edilen ayçiçek yağı fiyatları ve 7 Mart 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi...

Başbakan Yıldırım: Çankırı'ya 5 bin konut yaptık!

Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Çankırı'ya 5 bin konut yaptık. Bin konutun yapımını da gerçekleştireceğiz" dedi...

Zonguldak Rüya Kent Prestij ne zaman bitecek?

Yeşilyurt İnşaat imzası taşıyan Rüya Kent Prestij Evleri projesi firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sunuluyor. Proje 23 bin metrekare arsa alanına sahip...

İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?

İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Rüya Adası'nda kira garantili dükkan satışları başladı. Peki Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk alışveriş merkezi olan İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?

Kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir?

Mal sahiplerinin karşılaştığı önemli sorunlardan biri hiç ödeme yapmayan; ancak evi veya dükkanı kullanmaya devam eden kiracılardır. Peki kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir? Avukat Yusuf Can Delipınar konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı..

Uzunköprü Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girdi!

Dünyanın en uzun taş köprüsü olma özelliğini taşıyan tarihi Uzunköprü, geçici Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alındı. Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, UNESCO'ya yapılan başvurunun olumlu sonuçlandığını açıkladı.

Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tadilat ruhsatını aldı!

Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tapularını 2014 Aralık ayından itibaren dağıtmaya başladı İnşaatının yüzde 95'inin tamamlandığı Esenyurt Rüya Konakları'nda anahtar teslimlerin 30 Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor.

Çankırı'ya 1000 kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çankırı’ya yapılan 1000 öğrenci kapasiteli yurdun yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Pendik Kaynarca’ya metro ne zaman gelecek?

Son yıllarda konut yatırımcılarının göz bebeği olan Kaynarca, yeni ulaşım yatırımları ile cazibesini daha artıracak. Peki Kadıköy’den Kaynarca’ya ulaşımı dakikalara indirecek olan Pendik Kaynarca’ya metro ne zaman gelecek? İşte cevabı…

Rüya Konakları ne durumda Haberi

Rüya Konakları ne durumda


Esenyurt'ta Pusula İnşaat imzasıyla inşa edilen Rüya Konakları'nda satışlar devam ediyor. Proje Esenyurt'taki imar sorunlarının çözümünden sonra tadilat ruhsatı aldı. 


Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tapularını 2014 Aralık ayından itibaren dağıtmaya başladı. İnşaatının yüzde 95'inin tamamlandığı Rüya Konakları'nda anahtar teslimlerin 30 Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor. 


Yeni ruhsattan sonra projenin son durumu 3 blok 323 daire ve 24 ticari alan olarak değişti. 





Pusula İnşaat İletişim:

Telefon: 0212 854 11 60 

Web adresi: