29 / 07 / 2024

Rüzgarlı Sokak

Rüzgarlı Sokak

Banyo, mutfak, tesisat ve seramik gibi onlarca inşaat ürününün satıldığı Rüzgârlı Sokak çehresini değiştiriyor. Sokak esnafı, Türkiye' deki inşaat sektöründeki talebin yüzde 40'ını karşılıyor.

Yarın ŞOK'ta Columbia montlar satışa çıkıyor! Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak!

ŞOK Market Kasım ayı kataloğunu yayımladı. Katalogda Columbia montlar dikkat çekti. Bu kapsamda ŞOK'ta Columbia Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul yorumu!

Beykoz Rüzgarlıbahçe Mahallesi'ndeki Kastamonulular Dayanışma Derneği'ni (KAS-DER) ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul hakkında açıklamalarda bulundu. 

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

Çeşme'de dar gelirlilere yapılan projede flaş gelişme!

Çeşme Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yapılan konut projesinin S.S. Çeşme Rüzgarlı Kent Konut Yapı Kooperatifi'ne devredilmesi kabul etmedi.

Beykoz'da yol evin üzerine çöktü!

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde yol evin üzerine çöktü. İftaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Başkent’in en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacak. Rüzgarlı Sokak’ta bulunan hastane hizmete kapatıldı.

Ambarlı Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü. Belediyenin döküme engel olmak yerine hafriyat dökülen alanın düzenlemesini yapması ise skandal olarak yorumlandı.

Ünye Rüzgarlı Sokak'taki yıkım çalışmaları tamamlandı!

Ünye Belediyesi’nin kentsel dönüşümü çalışmaları kapsamında kentin nefes almasını sağlayacak en önemli çalışmalardan biri olan Rüzgârlı Sokak’ta yıkım çalışmaları tamamlandı.

Ünye Rüzgarlı Sokak'ta yıkımlar başladı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye Flash Radyo’da gündeme dair açıklamalar yaptı. Başkan Çamyar, Rüzgarlı Sokak’tan, ticaret merkezine, doğalgazdan Ünye Kalesi’nin restorasyon çalışmalarına kadar merak edilen birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Antakya Özgür Sokak'ta yeni imar yolu açılıyor!

Antakya Belediyesi Ekinci Mahallesi Özgür Sokak'ta yeni imar yolu açma çalışmaları başlattı. Antakya Belediyesi ekiplerince periyodik sırayla yapıldığı ifade edildi.

Erdem Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Erdem Bildirici tarafından 500 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Fırın Sokak'ta kuruldu.

Beykoz Temizlik İşleri Müdürlüğü binası açıldı!

Beykoz’da örnek temizlik hizmetleri sunan Beykoz Belediyesi, Rüzgarlıbahçe’de yapımını tamamladığı Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmet binasını törenle açtı. 2 katlı yeni hizmet binasında idari bölümler, veteriner kliniği ve yüklenici firmalar yer alacak.

Rüzgarlı Sokak Haberi

Rüzgarlı Sokak

Rüzgârlı Sokak esnafının üyelerinin oluşturduğu Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (Timkoder) Başkanı Yunus Altun, şu anda Rüzgârlı'nın en büyük sıkıntısının fiziki yapı ve park sorunu olduğunu belirtti. Rüzgârlı'nın yeni çehresini beklediğini vurgulayan Al tun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in değişim ve dönüşüm projesine start vermesini beklediklerini söyledi. Altun, Rüzgârh'yı Açık Hava AVM'sine döndürecek projenin ayrıntılarını ve sektörün son gelişmelerini AKŞAM okurlarıyla paylaştı. , 


Timkoder olarak hangi işlerle uğraşıp kimlere hitap ediyorsunuz? 

Timcoder'in açılımı Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği'dir. Bu vasıfta satış yapan firmaların üye olduğu bir derneğiz. İnşaat, tesisat, sanayi malzemeleri alanında faaliyet gösteriyoruz. Burada sektörde faaliyet gösteren firmaların sorunlarını gerek devlet kademesinde, gerekse de üretici firma kademesinde çözmek için kurulmuş bir derneğiz. Dernek olarak biz bir ürün satmıyoruz. Türkiye'de...