29 / 04 / 2024

sağlık çalışanlarına zam hemşire

sağlık çalışanlarına zam hemşire

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen pratisyen hekimlere 2 bin 500 lira, uzman hekimler ve diş hekimlerine 5 bin lira ek gösterge zammı öngören teklif Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı KPSS puanıyla personel alımı yapacak...

Sağlık Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılana açıklama kapsamında son haberlere göre;  Sağlık Bakanlığı KPSS puanı ile personel alımına başlayacağını açıkladı. En az 38 bin TL maaş verilecek olan personel alımına ilişkin detaylar belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Sağlık çalışanları 1-2 Ağustos’ta iş bırakacak!

Bugünkü enflasyonist ortamda ücretlere yapılan zamların geçimlerini sağlamaya yetmediğinden yakınan hekimler ve sağlık çalışanları iki gün iş bırakacak. SABİM Başkanı Akarken, vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini almasını istediklerini belirterek vatandaşları desteğe çağırdı.

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Özel sektör çalışanlarına yüzde 30 zam! Özel sektörde yeni maaşlar ne kadar olacak? Çalışanlar hemen bakın!

Asgari ücret net 11 bin 402 TL, en düşük memur maaşı da 22 bin TL oldu. Bu rakamların açıklanmasının ardından, özel sektör zamları merak konusu oldu. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapılacak?

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

Özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı! 

Özel sektör çalışanları da asgari ücrete yapılacak ara zammı dört gözle bekliyor. Peki özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı?

sağlık çalışanlarına zam hemşire Haberi

sağlık çalışanlarına zam hemşire

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen pratisyen hekimlere 2 bin 500 lira, uzman hekimler ve diş hekimlerine 5 bin lira ek gösterge zammı öngören teklif Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Yapılan yasal düzenlemeyle bütün sağlık personelinin ek ödemeleri genel bütçeye aktarıldı. Düzenleme şöyle:
Pratisyen hekimlerin ek göstergesi 13 binden 33 bine, uzman hekimler ile diş hekimlerinin ek göstergesi de 17 binden 40 bine çıkarıldı. Böylece emekli hekimlerin emekli aylıkları da yükselmiş oldu. Toplu sözleşme kapsamında doktor dışında tüm sağlık personeline 1 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere sabit ek ödemelerine yüzde 20 zam yapıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2022-2023 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi kapsamında doktorlar dışındaki çalışanların döner sermaye ek ödemesinden aldığı pay yüzde 20 artırıldı. Bu...