15 / 05 / 2024

Şah Inn otel

Şah Inn otel

Şah Inn Paradise, şehir ve kayak otelciliğine de adım atmayı hedefliyor. Otel Genel Müdürü Yusuf Yücel "Bu sektöre hizmet veren seyahat acentası kurmak da hedeflerimiz arasında" dedi...

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 1 Haziran'da açılıyor!

En’lerin tatil köyü olarak bilinen ve 1990 yılından bu yana hizmet veren Şah inn Paradise otele 5 milyon liralık yeni yatırım yapıldı.

İran'da hurma yapraklarından otel inşa edildi!

İran'ın Kirman kentinde ahşap ve hurma ağacı yapraklarıyla otel inşa edildi. Otel bölgeye gelen turistlerin ilgisini çekiyor.

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kurudu!

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fares Deeb tarafından kuruldu. 

Fatih Ayvansaray'da 90'a yakın ahşap bina yıkıldı!

İstanbul'da tarihî yarımadada rant iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Fatih'teki 500 yıllık Ayvansaray Türk Mahallesi'ndeki tek katlı ahşap binaların büyük bölümü ‘yenileme' adı altında yıkıldı. Bölgede şimdi 6 katlı otel inşaatı yükseliyor.

Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi kuruldu!

Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi, Adalet Bozyurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran 2015' te Fatih, Küçükayasofya Mahallesi, Yeğen Sokaki' ta kuruldu.

Park Inn by Radisson Otel'i açıldı!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli hizmete açıldı.

1929 yılında Büyükdere Palas 26.950 liraya satılacakmış!

1929 yılında Büyükdere Caddesi üzerinde, deniz kenarında 4 katlı Büyükdere Palas, İstanbul Defterdarlığı tarafından satılacakmış. 14 odalı ahşap otel, müştemilatıyla birlikte 8 taksitle 26 bin 950 liraya satılacakmış.

Kayapa Islah OSB süreci hızla ilerliyor!

Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ortaklaşa düzenlediği Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, Islah OSB süreci hakkında bilgilendirme toplantısı Bursa Holiday Inn Otel'de gerçekleştirildi.

Holıday Inn Otel Gaziantep'te açıldı!

Dünyanın en büyük oteller zinciri grubu olan InterContinental Otel Grubu markalarından Holıday Inn, Türkiye'de 14'üncğ otelini Gaziantep'te açtı. 20 milyon dolarlık yatırımla kurulan 93 odalı otel, toplam 280 konuk ağırlama kapasitesine sahip.

Aile tatilinin adresi: Şah İnn Paradise!

Klasik ‘deniz, kum, güneş’ tatil anlayışından sıyrılıp ailenin tüm fertlerine seslenen yaklaşımın öncüsü Sah Inn Paradise Tatil Köyü’nün açtığı yol hızla genişliyor.Aile tatilinin adresi: Şah İnn Paradise!

Şah inn Paradise'da Ramazan ayı programları sürüyor!

Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, yaptıkları çalışmalar sayesinde toplumdaki ‘Ramazan’da tatil yapılamaz’ algısını kırdıklarını ve Ramazan ayında da yüzde 100’e yakın doluluk yaşadıklarını söyledi.

Şah Inn otel Haberi

Şah Inn otel
Alternatif turizmin önemli temsilcilerinden Şah Inn Paradise, şehir ve kayak otelciliğine de adım atmayı
planlıyor. Otel Genel Müdürü Yusuf Yücel, bu konseptte her kesime her kesime tatil imkanı sunmayı hedeflediklerini belirterek, "Bu sektöre hizmet veren seyahat acentası kurmak da hedeflerimiz arasında" dedi

Antalya'nın Kumluca ilçesinde faaliyet gösteren Sah Inn Paradise, toplam 404 oda ve 1.400 yatakla faaliyet gösteriyor. Hersey dahil sistemiyle hizmet veren otelde 10 bin metrekarelik bayanlar kompleksi, 400 metrelik özel sahil ve 9 adet havuz bulunuyor.

Konya kökenli Kamer Holding bünyesinde faaliyet gösteren Sah İnn Paradise, yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Türkiye'de alternatif turizmin iddialı otellerinden Sah İnn Paradise, şehir ve kayak otelleri de açmayı planlıyor. Sah inn Paradise Cenei Müdürü Yusuf Yücel, sahil turizmindeki otel sayısını artırıp, bu konseptte...