05 / 05 / 2024

Şahan Gökbakar gayrimenkule yatırımları

Şahan Gökbakar gayrimenkule yatırımları

Halkbank reklamında 10 ayrı karakter canlandıracak olan Şahan Gökbakar, bütün yatırımlarını gayrimenkulde yaptığını ev ve dükkan aldığını söyledi.

Tebernüş Kireçci'den ticari gayrimenkul yorumu: Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı!

TCMB tarafından yapılan açıklamada Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 12,5, arttı. Verileri değerlendiren Tebernüş Kireçci ''Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı.'' dedi. İşte ayrıntılar...

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut!

Gayrimenkule talep sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada ciddi bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Küresel anlamda bu talep artışını yorumlayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, enflasyona karşı koruyacak en güvenli limanın konut olduğunu belirtti.

Burcu Esmersoy kazancını gayrimenkule yatırıyor!

Etiler'de döviz bürosunda görülen sunucu Burcu Esmersoy, yatırımlarını gayrimenkule yaptığını dile getirdi. 

Yabancı gayrimenkule 2,4 milyar dolar yatırdı!

Yabancı vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul yatırımı her geçen gün artıyor. Öyle ki bu dönemde yabancıların gayrimenkule yatırımı 2,4 milyar dolar oldu. 

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Burak Özçivit yeni villası için 25 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Kuruluş Osman dizisinde başrol oyuncusu olan, ayrıca reklam filmlerinde de sık sık boy gösteren Burak Özçivit, gayrimenkule olan yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Ünlü oyuncu, Bodrum Turgutreis’te villa arayışına girdi. 

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor?

Çinli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor. Şimdi de gözleri gayrimenkule çevrildi. Peki yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor? Türkiye'ye en çok talep hangi ülkelerden geliyor?

Deprem ve pandeminin gayrimenkule etkisi!

Prokule Türkiye Yönetim Yetkilisi Gökhan Gürlek deprem ve pandeminin gayrimenkule yansımasını anlattı. Peki deprem ve pandeminin gayrimenkule etkisi ne oldu?

Türkiye'nin Kovid-19'la başarılı mücadelesi gayrimenkule güç kazandırdı!

Eylül 2020'de uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 26,8 arttı ve 5 bin 269 oldu. GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, “Türkiye’nin pandemiyle mücadelede başarısı muazzam ilerliyor. Sağlıktaki bu başarı gayrimenkule güç kazandırıyor" dedi.

Şahan Gökbakar gayrimenkule yatırımları Haberi

Şahan Gökbakar gayrimenkule yatırımları

Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, bankalar arasındaki mevduat yarışının sakıncalı olduğunu söyledi. Halkbank olarak hiçbir zaman bu yarışın içinde olmadıklarını kaydeden Taşkesenlioğlu, bu konuda da vatandaşa da “15 Temmuz sonrası dolarda yapılan kahramanlık şimdi de mevduat faizinde yapılmalı” çağrısında bulundu.


‘NOT KARARI SİYASİ’


Şahan Gökbakar’ın oynadığı “Halk ister Halkbank Yapar” sloganlı reklam filminin tanıtım toplantısında konuşan Taşkesenlioğlu, “Mevduat faizlerinde savaşa girmek hepimiz için zararlı. Bankalar rekabeti artırmamalı, vatandaşımız da bunu kızıştırmamalı. Vatandaş 15 Temmuz darbe girişiminde ekonomiye gösterdiği tutumu bundan sonra da devam ettirmeli” diye konuştu.


Moody’s’in not indirim kararına da değinen Taşkesenlioğlu, sadece 2 gün arayla aynı kuruluş tarafından yapılan iki farklı açıklamanın kararların ekonomik değil, siyasi olduğunu gösterdiğini ifade etti. Kararın borçlanma maliyetlerinde kısıtlı da olsa bir artış yaratacağını...