18 / 05 / 2024

Şahan Gökbakarın Rumelihisarındaki villası

Şahan Gökbakarın Rumelihisarındaki villası

Üç yıldır birlikte olduğu Selin Ortaçlı ile geçen ay Prag’da evlenen Şahan Gökbakar, eşi ve doğacak bebeğiyle yaşamak için sıfırdan düzen kuruyor.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Gümüş fiyatı fırlayacak diyen uzman isim peş peş açıkladı! İşte gümüşün geleceği yeni rekor rakam

Gümüş, 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Gümüş fiyatı fırlayacak diyen uzman isim peş peş açıkladı! İşte gümüşün geleceği yeni rekor rakam...

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

İşsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tablo

Ekonomist Seyfettin Gürsel, önceki gün açıklanan üçüncü çeyrek işsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tabloya dikkat çekti. Üçüncü çeyrekteki istihdam artışının hizmet sektöründen kaynaklandığına işaret eden Gürsel, diğer sektörlerdeki kan kaybına ve işsizliğin düşmesindeki can yakıcı sebebe işa

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Buharkent sınırlarındaki tarım arazileriyle ilgili Bakanlık görüşü mecliste!

Aydın-Denizli otoyolunun Buharkent sınırlarındaki tarım arazileriyle ilgili Bakanlık görüşü meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Mevlüt Tezel'den Şahan Gökbakar'a ev eleştirisi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü yazısında evinin bahçesinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı eleştirdi. İşte Tezel'in o yazısı... 

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.

Şahan Gökbakar Çubuklu'daki evinin bahçesine villa kurdu!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, önceki gün Çubuklu'daki evinin bahçesine oyuncak villa kurdu. Gökbakar, Instagram'da paylaştığı esprili kareye, "Yeni bir villa aldım" notunu yazdı.

Şahan Gökbakarın Rumelihisarındaki villası Haberi

Şahan Gökbakarın Rumelihisarındaki villası

Üç yıldır birlikte olduğu Selin Ortaçlı ile geçen ay Prag’da evlenen Şahan Gökbakar, eşi ve doğacak bebeğiyle yaşamak için sıfırdan düzen kuruyor.


Evlendiği günlerde 3 milyon dolar ödeyerek Çubuklu Vadi Evleri’nde villa satın alan komedyen, vakit kaybetmeden o villada tadilata başladı. 



Bu arada bekarken oturduğu Rumelihisarı’ndaki villasını da satışa çıkardı. Satış için bir emlakçıyla anlaşan komedyenin evi için 4 milyon dolar istediği, belli bir süre satış yapılamadığı takdirde ise 10 bin dolara kiralanması talimatı verdiği...