21 / 07 / 2024

Şahin Kalçin

Şahin Kalçin

Kalçin Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Kalçin tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Eyüp, Merkez Mahallesi, Belediye Caddesi, Işıldar Sokak'ta kuruldu.

Vista Göktürk'te teslimler bir ay sonra!

Çetin İnşaat ve Kalçin Yapı ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Vista Göktürk projesinde teslimler bir ay sonra başlıyor. Peki Vista Göktürk projesinde konut fiyatları ne kadar?

İnşaatlarda kalıcı sürdürülebilirlik sağlamak için ne yapılması gerekir? 

İnşaat sektöründe yaşanan sorunlar yaşayan kalıcı sürdürülebilirliğin nasıl sağlanacağı konusu gündemdeki yerini korudu. Buna göre, sürdürülebilir mimarlık, çevre ile ve insanla ilişkisini sağlıklı bir şekilde devam eden ve yere ve yöreye özgü tasarımları da içerdiği belirtildi.

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Küresel piyasalarda şahin Fed'in yankıları devam ediyor! Piyasalarda neler oluyor hemen bakın!

Fed toplantısının ardından para politikasına ilişkin beklentiler ve yumuşak iniş sayesinde çok hızlı bir gevşeme beklenmemesi, ABD bütçe açığı ve enflasyon endişeleri ABD tahvil getirilerini 10 yıldan uzun bir sürenin zirvesine çıkardı.

İstanbul depremi için korkutan açıklama: Çok geç kalındı! Özellikle burası büyük risk altında!

İstanbul depremine hazırlık için geç kalındığının vurgusunu yapan TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Başkanı Eyüp Muhçu, olası İstanbul depremi için en riskli bölgeleri açıklayarak, yapılması gerekenleri sıraladı.

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Hatay'da 30 bin 749 kalıcı konutun inşaatı tam gaz!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da, temeli atılan toplam 30 bin 749 kalıcı konutun inşası tam gaz sürüyor.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vaktidir!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'da yaptığı konuşmasında deprem konutlarına ilişkin konuştu. Kurtulmuş, kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vakti vurgusu yaptı.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların 4 blokunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde yapılan kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatları tamamlandı.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

2023 Tofaş Şahin’in Türkiye fiyatı! Asgari ücretlilerin umut ışığı Tofaş olacak!

2023 model Tofaş Şahin’in Türkiye fiyatı bir süredir gündemde yer alıyor. Peki üretimi devam eden Tofaş Şahin’in fiyatı belli oldu mu? İşte detaylar!

Kilis'te depremzedeler için yapılan kalıcı konutların inşası tam gaz! İlk etap 24 Aralık'ta tamam!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Kilis'te, afetzedeler için yapılan kalıcı konutlarda 2 blokun kaba inşaatında sona gelindi. İlk etap 24 Aralık tarihinde tamamlanacak.

Şahin Kalçin Haberi

Şahin Kalçin

Kalçin Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Kalçin tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Eyüp, Merkez Mahallesi, Belediye Caddesi'nde kuruldu.


Kalçin Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...