02 / 05 / 2024

şahin sucuklarının 200 milyon dolarlık hissesi

şahin sucuklarının 200 milyon dolarlık hissesi

Türk gıda şirketlerini radarına alan Arap sermayesi şimdi de işlenmiş et pazarında yeni bir satın almaya daha imza atıyor. Geçtiğimiz yıl Namet'i alan Körfez sermayesinin şu andaki durağı ise Şahin Sucukları oldu...

ABB Başkanı Yavaş Mamak metro ihalesinin iptal edilme sebebini açıkladı! 200 milyon Euro fazla fiyat verdi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Mamak metrosu için ihale açtıklarını ve firmanın 200 milyon Euro fazla fiyat verdiğini açıkladı.

Bugünün 200 TL'si 2009'un 20 TL'sine denk oldu: 2009'da 200 TL ile 4.3 gram altın alınıyordu!

TL'de yaşanan kayıp en büyük banknot olan 200 liranın alım gücündeki erimeyle kendini gösterirken, 100 TL ve 50 TL ile de alınabilen ürün sayısı oldukça azaldı. İşte 2009'da ve bugün 200, 100, 20 TL ile alınabilenler...

2012'nin 20 TL'si, bugünün 200 TL'si oldu! 12 yıl önce 20 TL'ye 20 simit alınırken, bugün 20 simit için 200 TL ödeniyor!

12 yıl öncenin 20 lirası, resmen bugünün 200 TL'si oldu. En büyük banknot olan 200 TL ile şimdi 20 simit alınırken, 12 yıl önce 20 TL ile 20 adet simit alınabiliyordu. 

Airbnb, yapay zeka şirketi GamePlanner.AI’ı 200 milyon dolara aldı!

Tatil evleri ve konut kiralama hizmeti veren çevrimiçi teknoloji platformu Airbnb, Siri'nin kurucu ortağı Adam Cheyer ve Siamak Hodjat'ın kurmuş olduğu yapay zeka şirketi GamePlanner.AI firmasını 200 milyon dolara satın aldığını açıkladı.

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

TEB’den Akaryakıt harcamalarınıza büyük indirim fırsatı! Kampanyaya katılın 200 TL indirim kazanın

TEB, banka müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurusunda bulundu. Akaryakıt ve otogaz harcamalarınızı TEB Banka Kartlarınızla yaparak cebinizi rahatlatabilirsiniz. Toplamda 200 TL akaryakıt indirimi sunan bu kampanyaya hemen katılabilirsiniz. İşte TEB’in kampanyasıyla ilgili detaylar…

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Türkiye 5 yıl içinde ihracatını 600 milyar dolara çıkaracak!

Gazetelerin Ankara Temsilcileri ile Ticaret Bakanlığı’nda bir araya gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Mal ihracatını 400 milyar, hizmetler ihracatını 200 milyar dolara çıkararak yıllık 600 milyar dolarlık döviz kazancı elde etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Gram altın birden 200 TL yükselecek! Uzman isim ilk ve son kez açıkladı! Net tarih verildi! Hazır olun

Altın fiyatlarından yükseliş hız kesmeden devam ederken dolar yorumları ile tanınan uzman isim Necmettin Batırel gram altının 200 TL birden yükseleceği tarihi açıkladı. Hazır olun!

Gram altın 200 TL birden yükselecek! Ekonomist Necmettin Batırel resmen açıkladı! Bu haberi okuyan kuyumcuya fırlayacak

Ekonomist Necmettin Baırel, gram altının 200 TL birden yükseleceğini açıkladı. Bu haberi okuyan kuyumcuya fırlayacak.

Haftada 4 gün mesaili sistem şimdi Türkiye'de

Aksa Akrilik, haftada dört gün mesai uygulamasına geçiyor. Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, uygulamanın 200 çalışanla üç ay süreyle deneneceğini duyurdu.

Fed'in ardından ECB de faizi artırdı ve 14 yılın zirvesine çıkardı

ABD Merkez Bankası Fed'in ardından Avrupa Merkez Bankası ve İngiltere Merkez Bankası politika faizi karalarını açıkladı. Faiz artırımı furyası devam ederken Fed'in şahin tavrının süreceği şeklinde yorumlanan tavrının pay piyasaları üzerinde satış baskısı yarattığı ifade edildi.

Dünyaca ünlü analist yeni altın rekorunu açıkladı! Potansiyel var diyerek rakamı bir çırpıda söyledi

Altın fiyatları, doların zayıflaması ile tekrar yükselişe geçti. Güvenli liman altın dün, Fed yetkililerinin faiz oranları ile ilgili gelen şahin yorumlarının etkisi ile gerilemişti. Yükselişe geçen altın için dünyaca ünlü analistten rekor altın yorumu geldi. 

şahin sucuklarının 200 milyon dolarlık hissesi Haberi

şahin sucuklarının 200 milyon dolarlık hissesi


Türk gıda şirketlerini radarına alan Arap sermayesi şimdi de işlenmiş et pazarında yeni bir satın almaya daha imza atıyor. Geçtiğimiz yıl Namet'i alan Körfez sermayesinin şu andaki durağı ise Şahin Sucukları oldu. Yaklaşık bir asırlık geçmişi olan Şahin Sucukları ile masaya oturan Körfez sermayesi, 200 milyon dolar karşılığında şirkete ortak olmaya hazırlanıyor. Kuveyt ile Katarlı iki yatırım fonunun Şahin Sucukları yönetimiyle yaptığı görüşmeler sona ermek üzere. Anlaşmanın önümüzdeki hafta imzalanması beklenirken, ortaklıkla firmanın yurtdışı satış ağının da genişlemesi hedefleniyor.


Körfez sermayesinin büyük ilgi duyduğu Türkiye’deki yatırım fırsatlarını görüşme olanağı sunulan Uluslararası Yatırım Zirvesi’nde yatırımcılara doğrudan yatırım yapma imkanı sağlandı.


Zirvenin ilk gününde “Mega Projeler ve İnşaat” başlığı altında, “Mega projelerin finansmanı”, “Türkiye’de yatırım ortamı”, “Yatırımcılara sağlanan avantajlar”, “Bölgesel proje tanıtımları”nı tartışan...