29 / 04 / 2024

sahte altın

sahte altın

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

22 ve 24 ayar gram altın almak isteyenler hemen baksın! Ucuza altın aldım diye sevinmeyin! O altınlar alarm veriyor

Altın fiyatları her geçen gün yükseliyor. Böyle olunca da vatandaşlar daha uygun fiyata altın almanın peşine düşmeye başladı. Piyasa ise 'sahte altın' alarmı vermeye başladı.

Kuyumcuda görünce şaşırmayın: Altın artık bu şekilde satılacak

Sahte altın satışını önlemek için önemli bir adım atıldı. Darphane Bandrollü Ürün İzleme Sistemleri Dairesi Başkanı Bülent Yılmaz'ın açıklamalarına göre, yeni sistemin uygulanmasıyla sahte altın satışının önüne geçilmesi hedefleniyor. Tüm gram altınlar ambalaj içinde ve sertifikalı olarak sunulacak.

Altın yatırımcılarına acil kodlu uyarı geçildi. Piyasalarda alarm verildi. O altını görürseniz koşarak uzaklaşın

Altın yatırımcılarına yönelik çok önemli bir uyarı yapıldı. Altın fiyatlarının son dönemde yükselmesinin ardından sahte altın arttı. Sahte altın olduğunu fark ederseniz kesinlikle dükkanı ihbar etmeniz gerekiyor.

SON DAKİKA: Sahte altın uyarısı! Çok dikkatli olun! Rengi ve ağırlığı böyleyse yandınız!

Altın fiyatlarının düşüşü sonrasında altına olan talep arttı. Yatırımcılar hızla altın alırken, sahte altın konusunda uzmanlar uyarıda bulundu. Son zamanlarda sahtecilerin kullandığı yeni yöntemlere karşı dikkatli olunmalı.

Altın alacaklar dikkat! Yatırım yapayım derken dolandırılmayın!

Altın alacaklara sahte altın konusunda bir uyarı geldi. Finans Analisti İslam Memiş, altın alırken nelere dikkat edilmesi, gerçek altında rengin ve hafifliğin nasıl olması gerektiğini paylaştı. İşte detaylar...

Altın yatırımcıları dikkat: Altın alırken bu tuzağa düşmeyin! Hileli satışlar için önlemlerinizi hemen alın...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, altın alırken dikkat edilmesi gereken unsurları peş peşe sıraladı. Peki, Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli?

Aman dikkat! Hemen buraya bakın, sahte altın satın almış olabilirsiniz!

Son dönemde altın fiyatlarındaki yükseliş, dolandırıcıların dikkatini çekti ve düğün sezonunun başlamasıyla birlikte piyasada sahte altınların sayısı artmaya başladı. Peki, gerçek olmayan altınları nasıl ayırt edebiliriz? İşte, mağdur olmamak için dikkat etmemiz gereken önlemler...

Altın sahteciliğinde son nokta! Polisler bile şaşırdı! Bakın bilgisayarlar ve cep telefonlarıyla neler yapmışlar...

Kuyumcuları 1 milyon TL’lik zarara uğratan İstanbul merkezli 10 kentte sahte altın operasyonu düzenlendi. Bakırdan elde edilen ve değeri toplamda 10 milyon TL sahte altınları altın suyuna batırdığı öğrenilen çetenin kuyumcuları kandırdığı o yöntem ise polisi bile hayretler içinde bıraktı.

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Altın almak isteyenlere kritik uyarı!

Düğün sezonun açılması ile altın almak isteyenler ve altın yatırımcıları dolandırıcıların hedefi oluyor. Peki sahte altın nasıl anlaşılır?

Kuyumcular uyardı! Suriye altını ve sahte altın alarmı!

Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç, kontrollü normalleşme süreci ile birlikte başlaması beklenen düğünler öncesinde vatandaşları 'Suriye altını' ve sahte altın konularında uyardı.

Çankaya Altın Oran Evleri fiyat listesi!

Çankaya Altın Oran Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 223 bin TL'den başlıyor. Çankaya Altın Oran Evleri'nde 1. etap teslimleri 2014 yılı Ağustos ayında, 2. etap teslimleri 2014 yılı Aralık ayında yapılıyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran satılık daire fiyatları!

Sinpaş GYO girişimi ile Ankara 'da hayata geçirilen Çankaya Sinpaş Altın Oran satılık daire fiyatları 1+1 daireler için 223 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

sahte altın Haberi

sahte altın

 Altının gram fiyatı, 916 lira seviyesinde işlem görüyor. Piyasada çeyrek altın bin 502 lira, Cumhuriyet altını da 6 bin 137 liradan satılıyor. Altına olan talep ve artan fiyatlar piyasada bazı sahtekarları harekete geçirdi. Kuyumcular uyardı: Ata altını darphane haricinde kaçak yollardan düşük ayarlı basılıyor. Çeyrek altın, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor. Sentetik pırlantayı kuyumcu dahi anlayamıyor.

Önemli yatırım araçlarından biri olan ve üretimi Darphane’nin tekelinde olan Ata (Cumhuriyet) altını kaçak yollardan üretilip, piyasaya sunulmaya başladı.
 

TOPTAN 5 BİN 900 LİRADAN SATILIYOR

Ata altını devlet tekelinde olan milli para niteliğinde. Bunun tavsiye edilen bir satış fiyatı var. O fiyatların altında satılıyorsa şüpheye düşmek gerek. Ata altını kuyumculara darphane tarafından belli bir para karşılığı veriliyor. Toptancı belli bir...