19 / 05 / 2024

Sakarkaya ve Sarıçalı içme suyu

Sakarkaya ve Sarıçalı içme suyu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Akhisar'a bağlı Sakarkaya ve Sarıçalı mahallelerinde içme suyu arıtma tesisi kuruyor. Montaj çalışmaları başlayan tesisin hizmete girmesiyle vatandaşlar daha kaliteli içme suyuna kavuşacak.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

Kamu ihaleleri ile ilgili yönetmelik değişti! Elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımında son dakika!

Kamu İhale Kurumu (KİK), elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımı yönetmeliklerinde değişikliğe gitti.

Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Son dönemde bilgisayar fiyatlarındaki artışlar, öğrenci ve ofis çalışanlarını uygun fiyatlı ve performanslı laptoplara yönlendirdi. Dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak pek çok ithal üründe yaşanan fiyat artışları, popüler markaların laptoplarını 20 bin TL'nin üzerine çıkardı. 

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Buğday ve arpa alım fiyatları açıklandı: Borsada son dakika rakamlar ne oldu? Çiftçiler dikkat! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından buğday ve arpa alım fiyatları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki borsa borsa son dakika güncel buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? İşte 9 Haziran 2023 fiyat listesi...

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı! İşte o rakamlar...

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı. İşte o açıklama...

Buğday ve Arpa alım fiyatlarına gelen zam dudak uçuklattı!

Bütün Türkiye 28 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin sonucuna kilitlendi. Ekonomi yönetiminin tarım ve hayvancılık sahasında atacağı adımlarda. En çok de merak edilen buğday ve arpa alım ücretlerinin ne olacağında.

Kamu çalışanlarına tazminat ve fazla çalışma ücreti! Listede yer alanlara 6 ay boyunca 2 bin 59 TL verilecek!

Türkiye'de 6 Şubat'ta peş peşe yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personeline 6 ay süreyle 2 bin 59 TL tazminat ve fazla çalışma ücreti verilecek.

Deprem bölgesinde çalışan memurlara tazminat ve fazla çalışma ücreti müjdesi

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 6 Şubat tarihinde yaşanan büyük depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personeline 6 ay boyunca 2 bin 59 lira 99 kuruş tazminat ve fazla çalışma ücreti ödemesi yapılacak.

Bakanlıklar harekete geçti! 234 bin personel alımı yapılacak! İşte bakanlıklar ve personel alım şartları!

Kamu ve özel sektör istihdam seferberliğine başladı. Pek çok bakanlık, kurum ve kuruluş personel ve memur alımı için harekete geçti. İşte detaylar!

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yardımcı tarafından kuruldu.

Sakarkaya ve Sarıçalı içme suyu Haberi

Sakarkaya ve Sarıçalı içme suyu

Manisa il genelinde içme suyu kalitesinin arttırılması için çeşitli çalışmalar yürüten MASKI Genel Müdürlüğü, Akhisar'a bağlı iki mahallede içme suyu paket arıtma tesisi kuracak. Çalışmalar kapsamında Sakarkaya ve Sarıçalı mahallelerinde kurulacak olan içme suyu arıtma tesislerinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara arıtma binalarının yapılması ile başlanıldığını dile getiren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, tesislerin montaj çalışmasının ise halen devam ettiğini belirtti. Genel Müdür Koç, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Manisalılara kaliteli su içerebilmek en önemli görevlerimiz arasında yer alıyor. Bu Çalışmalarımız il genelinde devam edecek. Amacımız vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bu doğrultuda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" diye konuştu. Genel Müdür Koç, tesislerin hizmete girmesiyle birlikte vatandaşların daha kaliteli su içebileceğini söyledi. 


Muhtarlardan MASKİ'ye teşekkür MASKİ...