28 / 07 / 2024

sakarya 5 kişiye dava

sakarya 5 kişiye dava

Sakarya’da 5 kişinin yaralandığı Yüksek Hızlı Tren garı inşaatındaki göçükle ilgili TCDD’de görevli inşaat mühendisleri ile inşaatın müteahhidi, taşeron firma yetkilisi, şantiye şefi ve iş sağlığı uzmanı hakkında dava açıldı.

Ekonomistten ironik benzetme: Danaya girer gibi kredi dönemi! Bir ev için 5 kişiye kredi…

Artan konut fiyatları karşısında Ziraat Bankası’nın açıkladığı 5 kişilik Ortak Konut Kredisi, sosyal medyada gündem oldu. Ekonomist Şenol Babuşçu, haberi danaya girer gibi ortak ev kredisi dönemini diye duyurdu. "Başka neler göreceğiz diyen Babuşçu’nun takipçilerinden ilginç cevaplar gecikmedi.

Ortak Konut Kredisi nasıl çekilir? Ortak kredi çekip 5 Kişi aylık 20 bin TL ödüyor...

Son zamanlarda artan kredi faizi oranlarından dolayı 'Ortak konut kredisi'ne ciddi talep oluşmakta. Buna göre, bu tarz kredi türünde 5 kişiye kadar ortak kredi çekilerek konut alınabiliyor. Böylece, 3 milyon liralık bir evin aylık ödemesi 20 bin lira oluyor.

Kiracı bir odayı beş kişiye kiraladı! Ev sahibi çareyi evi satmakta buldu!

Avcılarda bir kiracı evin bir odasını 5 kişiye kiraladı.  Evinin son halini gören ve bu şekilde kiraya verildiğini öğrenen ev sahibi ise çareyi evini satışa çıkarmakta buldu.

Müteahhitten 5 milyon liralık vurgun! Aynı daireyi birden fazla kişiye sattı!

İzmir'de bir müteahhit, iddialara göre bir apartmanda 5 kişiye sattığı daireleri aynı zamanda farklı kişilere de satarak 5 milyon liralık vurgun yaptı.

Depremde 5 kişiye mezar olan İnci Apartmanı’yla ilgili şok karar!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 5 kişinin yaşamını yitirdiği Hatay'daki İnci Apartmanı'nın statik proje müellifi tutuklandı. Böylece, tutuklu sayısı 4’e yükseldi.

Depremde 52 kişiye mezar olan bina ile ilgili kahreden detay!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkılan ve 52 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin 5 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Depremde 52 kişiye mezar olan binanın yapımında yönetmeliklere uyulmadığı öğrenildi.

Vebitcoin soruşturmasında 5 kişiye daha gözaltı!

Muğla'da  iki hafta önce aniden işlemlerini durdurduğunu duyuran kripto para platformu Vebitcoin'in soruşturmasında, şirket çalışanı olan 5 kişi daha yakalandı ve gözaltına alındı. Zanlıların şirkette yetkili olarak görev yaptığı belirlendi. 

Beyonce 100 kişiye 5'er bin dolar kira yardımı yapacak!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Beyonce, koronavirüs salgını nedeniyle kira ödemelerinde güçlük çeken 100 kişiye 5'er bin dolar yardım yapacağını açıkladı. 

Antalya'da arazi yüzünden kavga eden 5 kişiye para cezası!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga eden 5 kişi hakkında adli işlem yapılırken, sosyal mesafe kuralını ihlal etmek nedeniyle 15 bin 750 lira ceza verildi.

Yaptığı sitedeki 24 daireyi 50'den fazla kişiye satıp kaçtı!

Kocaeli Darıca’da, müteahhit olan Y.D. 10 yıl önce 24 daireyi 50 kişiye satıp, aldığı 2,5 milyon lira ile kayıplara karıştı.  Uyuşturucu bağımlıları yarım kalan inşaatı mesken tuttu. Mağdurlardan biri olan Cüneyt Güngör, " 10 yıldır yetkililerden çözüm bekliyoruz" dedi...

Darıca'da uyanık müteahhit 24 daireyi 50 kişiye sattı!

Kocaeli Darıca'da müteahhit Y.D. 10 yıl önce 24 daireyi 50 kişiye satıp, aldığı 2,5 milyon TL ile ortadan kayboldu. Yarım kalan inşaat da uyuşturucu bağımlıların yeni yuvası oldu.

Datça'da 2,5 milyon TL'lik arsa vurgunu! 5 kişi tutuklandı!

Muğla'nın Datça ilçesinde, 5 parsel arsayı sahte belgelerle 5 kişiye 2,5 milyon liraya sattıkları iddia edilerek adliyeye sevk edilen 8 kişiden 5'i tutuklandı.

Ağrı Tekstil Kent 5 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ağrı'da yapımına başlanan Ağrı Tekstil Kent, işsizlikle anılan şehirde 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

sakarya 5 kişiye dava Haberi

sakarya 5 kişiye dava

Arifiye ilçesinde 29 Mayıs 2014 günü Yüksek Hızlı Tren Garı binası inşaatının ikinci katına beton döküldüğü sırada kalıplar çöktü. 5 işçinin yaralandığı olayda beton firmasında çalışan Ali İ.’nin şikâyetçi olması üzerine savcılığın başlattığı soruşturma tamamlandı. Savcının hazırladığı iddianame, Sakarya 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. İddianamede, betonun dökülmesi sırasında döşeme altına kurulan ahşap ve metal dikmelerin dökülen betonun ağırlığını taşıyamayarak çöktüğü belirtildi. Çöken kısım üzerinde beton dökme işlemini gerçekleştiren müşteki Ali İ.’nin 9 metre yükseklikten düşerek hayatını tehlikeye sokacak şekilde yaralandığı kaydedilen iddianamede, müştekinin beton dökmeye başlamadan önce görevlileri hasır desteklerinin yükü kaldıramayacağı şeklinde uyardığı belirtildi. İddianamede, müteahhit A.A.B., taşeron firma yetkilisi M.Y., şantiye şefi yardımcısı B.A., iş sağlığı ve güvenliği uzmanı E.B., TCDD’de görevli inşaat kontrolünden sorumlu inşaat...