03 / 05 / 2024

Sakarya Arifiye konut projeleri

Sakarya Arifiye konut projeleri

Arifiye ilçe olduktan sonra kaderi değişti. Anadolu'nun bağrından kopup gelenlerin yerleştiği bölge şimdilerde modern konutların yükseldiği yer olmaya başladı. Sakaryalı inşaatçılar ilçede çok sayıda başarılı projeye imza attı.

Sakarya’da konutta en fazla kazandıran ilçeler!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan Sakarya'da konut yatırımında en fazla kazandıran ilçeleri açıkladı. İşte o ilçeler...

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Sakarya Büyükşehir'den yüzde 10 indirimle konut fırsatı! 20 bine yakın başvuru geldi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce 15 Kasım tarihinde başvurularını kabul etmeye başladığı KONUT A.Ş Projesi için süresinin 15 Aralık Cuma günü son bulacağını belirtti.

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Sakarya'da konut ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Kaliteli konut arayışındaki yatırımcıların tercihi o il oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Türkiye’nin en çok iç göç alan 18. şehri olan Sakarya'da konut yatırımlarına talep yükseliyor. Yine verilen detaylara göre, Kaliteli konut arayışındaki yatırımcılar Sakarya'yı tercih etti.

Innovia Arifiye'den ev alanlar dikkat! Teslimler başladı! 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Sakarya Arifiye'de hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Innovia Arifiye projesindeki son durum...

TOKİ Sakarya Arifiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Arifiye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Arifiye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Arifiye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Arifiye sosyal konut projesi...

TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili tüm ayrıntıları duyurdu. Peki, TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak? İşte detaylar…

Reysaş GYO, Sakarya'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya Arifiye'deki deposunu 1 yıllığına kiraya verdi.

Reysaş GYO, Arifiye'deki deposunu 1.5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya Arifiye'deki deposunu yıllık 1 milyon 500 bin TL bedelle 1 yıllığına kiraya verdi.

Sakarya Arifiye konut projeleri Haberi

Sakarya Arifiye konut projeleri


Arifiye ilçe olduktan sonra kaderi değişti. Anadolu'nun bağrından kopup gelenlerin yerleştiği bölge şimdilerde modern konutların yükseldiği yer olmaya başladı. Sakaryalı inşaatçılar ilçede çok sayıda başarılı projeye imza attı. İnşaatçıların gözdesi olan ilçede emlak fiyatları da aldı başını gidiyor. Belediyecilik hizmetlerinin aksamadan yapılması, talep patlamasına neden oldu.  İlçe halkı hızla gelişen Arifiye için Belediye Başkanı İsmail Karakullukçuya teşekkür ediyor. 


LÜKS KONUTLAR 

İlçede inşaat sektörünün hareketlenmesi esnafın yüzünü güldürüyor. İlçe esnafı 'Yeni yapılan binalar orta ve üst gelir grubuna hitap ediyor, ilçede ekonominin canlanmasını sağlayan projeler işlerimizi artırdı. Belediye yetkilileri yeni projelerin geleceğini söylüyor. Arifiye kısa sürede çok daha iyi yerlere gelecek"'dedi. Arifiyeliler ilçelerinin kısa sürede atağa kalkmasından dolayı İsmail Karakullukçuya teşekkür ediyor. 


Sakarya...