05 / 05 / 2024

Sakarya hakemler için tesis

Sakarya hakemler için tesis

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Daha önce şehre müjdesini verdiğimiz Atletizm Pisti’nin hemen yanında hakemlerimize modern bir tesis kazandıracağız" dedi

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Arsa ve arazisi bedelsiz kamulaştırılanlar dikkat! AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün (KGM) yol yapımı gerekçesiyle bir taşınmazı bedelsiz kamulaştırdığı belirlendi. AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi. İşte ayrıntılar...

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Sakarya için çok önemli gelişme! O ilçe Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Türkiye’nin sanayi, istihdam ve dolayısıyla da ekonomisi için çok ehemmiyetli bir il olan Sakarya ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete’de yayımlananan Cumhurbaşkanı Karar ile Sakarya’nın hangi ilçesinin statüsü değişecek?

Sakarya Karasu için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Kentsel dönüşüm için yeni fon önerisi!

Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu başkanlığında toplandı. Kentsel dönüşüm çalışmaları için fon kurulması yönünde öneride bulunuldu. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Sakarya Unkapanı Meydanı için düğmeye basıldı!

Sakarya Unkapanı Meydan projesi için çalışmalar başladı. Proje hakkında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yakın zamanda inşaat temellerinin atılacağını belirtti. 

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi için ilk beton döküldü!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların olduğu alanda yapılacak 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi projesi için ilk beton döküldü.

Sakarya hakemler için tesis Haberi

Sakarya hakemler için tesis


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Tunatan Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan,  ASKF Başkanı Yaşar Zımba, İl Hakemler Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Özgür Aygün ve çok sayıda hakem katıldı.


Büyükşehir’e Teşekkür

Programın açılış konuşmasını yapan Aygün, “Spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizle inşa edilecek yeni tesisimiz için her zaman istişare halindeyiz” dedi. Aygün’ün konuşması ardından söz alan Yıldırım ise, “Tüm hakem arkadaşlarımızla bizi bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bizler hakemler olarak elimizden geldiğince Sakarya sporunu yükseltmek için çalışma gayreti içindeyiz. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye...