17 / 05 / 2024

Sakarya uzunçarşı kentsel dönüşüm projesi

Sakarya uzunçarşı kentsel dönüşüm projesi

Başkan Toçoğlu, “Esnafımızla el ele verdik hayırlısıyla bu güzel çalışmayı başlattık” dedi.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da başlatılan dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi 11 Mart'ta başlıyor!

Başkan Toçoğlu, “Tarihi adadaki dönüşüm çalışması süresince esnafımızın mağdur edilmeyeceğini vurgulamak istiyorum. Uzunçarşı için en güzelini hedefliyoruz. Dönüşüm çalışması Sakaryamıza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Kentsel dönüşüme parsel değil ada bazlı formül gerekiyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentsel dönüşün önemine vurgu yapan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz güvenli şehir, sağlam binalar için kentsel dönüşümün olmazsa olmaz olduğunu söyledi. 

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Sakarya Erenler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Depremzedelere düşük faiz ve uzun vadeli dönüşüm kredisi önergesi reddedildi!

2020 senesinde ülkemizde birçok deprem meydana geldi. Bu depremlerin çoğu yıkıma neden oldu. CHP, depremde evleri hasar gören konut sahipleri için düşük faizli, uzun vadeli kentsel dönüşüm destek kredisi sağlanmasını önermişti. Bu önerge reddedildi.

Ömer Arısoy'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Zeytinburnu'nda meydana gelen çökme sonrasın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yapı tespiti için bazı binalara İBB sokulmuyor, kentsel dönüşümde engeller çıkarılıyor” şeklinde açıklama yapmıştı. Söz konusu açıklamaya Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'dan tepki geldi.

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

İller Bankası Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını dile getirdi. 

Sakarya uzunçarşı kentsel dönüşüm projesi Haberi

Sakarya uzunçarşı kentsel dönüşüm projesi

İnceleme gezisinde Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, daire başkanları ve Uzunçarşı esnafı da yer aldı.

HAYIRLI OLSUN

Tarihi Uzunçarşı’da çalışmalara başladıklarını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Bir süredir Tarihi Uzunçarşı’da yapacağımız dönüşüm çalışmaları için hazırlıklarımız devam ediyordu. Esnafımızla birçok kez bir araya geldik. İstişarelerde bulunduk. Dönüşümün etaplar halinde hayata geçirileceğini ve ilk olarak kuzeyden yani Ağa Camii bölgesinden çalışmaların başlatılacağını belirlemiştik. Hayırlısıyla Cuma günü itibari ile bu güzel çalışmayı başlattık. Şehir tarihi açısından çok önemli bir merkez olan tarihi adada Türkiye’ye örnek bir dönüşüm gerçekleştireceğiz. Esnaf kardeşlerimize ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu

ESNAF MAĞDUR OLMAYACAK

Yüklenici firma yetkilileri ile de...