30 / 04 / 2024

sakarya Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı

sakarya Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı

Büyükşehir Belediyesi’nin 12-18 yaşlarındaki çocukların kullanımına sunduğu Yaşayarak Öğrenme ve Macera Parkı, 21 Nisan Salı günü şehre tanıtılacak. Saat 15.00’da başlayacak program, Yenikent şehir ormanı içerisindeki tesislerde gerçekleştirilecek...

Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, Yenikent Şehir Ormanı’nda hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent Şehir Ormanı’nda yapımı tamamlanan Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı eğitmen ve öğrencileri ile bir araya geldi.Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı için açıklamalarda bulundu.

Sakarya Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı Haziran'da açılıyor!

Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda görev alacak uzmanlara yönelik eğitim çalışmalarının başladığını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Haziran ayı içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz merkezimiz şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya'da macera parkı inşa ediliyor!

Davut Yüce, “Müzik, güzel sanatlar, fotoğrafçılık, el sanatları ve sağlık kursu gibi ara eğitimlerin de verileceği yeni eğitim kompleksimizin inşaatına başladık. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Sakarya'ya raylı sistem geliyor! Şehir merkezinden üniversite bölgesine 9 farklı durak! İmzalar atıldı! 

Sakarya'da ulaşım konusunda devrim niteliğinde olan Kampüs-Çarşı Hattı için raylı sistem projesi protokolü imzalandı. 

Sakarya’ya göç artınca konut fiyatları resmen fırladı!

Sakarya, son dönemlerde büyükşehirlerden göç edenlerin tercih ettiği popüler illerden biri haline geldi. TÜİK’e göre Sakarya, Türkiye’nin en fazla iç göç alan 18’inci kenti oldu. Doğası, iş olanakları ve sunduğu eğitim imkânlarıyla birçok ihtiyaca cevap veren kentte, konuta talep artıyor.

Otomotiv devi Toyota, o otomobili artık Sakarya'ya taşıyacak

Türkiye'de otomotiv sektöründe kritik hamle. Otomotiv sektöründe atılan yeni adımlar tüm dünyanın dikkatini çekti. Toyota ise bir modelini daha Türkiye'de üretecek. O otomobil artık Sakarya'da üretilecek tüm dünyaya pazarlanacak. İşte tüm detaylar…

Kur korumalı mevduatlarda son durum: Rekor düşüş yaşandı

BDDK'nın verilerine göre, 6 Ekim haftasında korumalı mevduat hesapları, 74,5 milyar TL'lik büyük bir düşüş yaşayarak rekor bir azalma gösterdi. İşte detaylar...

 Büyük yara alan sterlin bir ilki yaşıyor!

Bu hafta başının erken saatlerde, İngiliz sterlini, Birleşik Krallık'ın yeni maliye bakanı olan Kwasi Kwarteng’in, ülke ekonomisini canlandırma girişimi bir vergi indirimi paketini açıklamasının ardından dolar karşısında tarihi bir an yaşayarak, rekor bir seviye yaşadı.

Sakarya'ya 1,5 milyar lira yatırımla yeni baraj projesi

Sakarya'da şehrin alternatif içme suyu kaynağı için 1,5 milyar liralık yatırımla baraj yapılacak.

Arap yatırımcıların Sakarya'ya ilgisi yaz döneminde artıyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal konut satışları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Akbal, “Yaz dönemi ile Sakarya’da Arap potansiyeli öne çıkıyor” dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli,Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya Unkapanı Meydanı'nın temeli atılıyor!

Sakarya'ya yakın zamanda kazandırılacak Unkapı Meydanı için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce meydan inşaatı için yakın zamanda temel atma töreni yapılacağını dile getirdi.

sakarya Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı Haberi

sakarya Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent şehir ormanı içerisinde inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, 21 Nisan Salı günü şehre tanıtılacak. Saat 15.00’da başlayacak program ile ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal hizmet alanında yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Yenikent şehir ormanı içerisinde inşa ettiğimiz Yaşayarak Öğrenme ve Macera Parkı’nın özelliklerini ve çocuklarımızın gelişimine sağlayacağı katkıları 21 Nisan Salı günü tüm şehrimize anlatacağız” diye konuştu.


Macera parkurları ve kapalı eğitim alanları

Tesisler içerisinde macera parkurları ve kapalı eğitim merkezinin bulunduğunu belirten Yüce, “Alanında uzman eğiticilerimizin görev yaptığı Macera Parkurumuzda güvenlik önemleri en üst düzeyde. Son teknoloji ekipmanlar ile 12-18 yaşlarındaki çocuklarımızın güvenli bir şekilde aktivitelere katılmasını sağlıyoruz. Ayrıca kapalı eğitim alanımızda çocuklarımızın kişisel gelişimlerine...