18 / 05 / 2024

Salim Sarıl

Salim Sarıl

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı İmralı Köyü Çırak mahallesinde geçtiğimiz aylar içerisinde inşaatına başlanılan cami inşaatına hayırseverlerden yardım bekliyor.

Yunan deprem uzmanından İstanbul açıklaması: İstanbul'da büyük bir deprem beklediğimiz kesin!

6 Şubat depremlerinin yaraları sarılırken, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündeme geliyor. Yunan deprem uzmanı, İstanbul'da büyük bir deprem beklendiğinin kesin olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

Depremin yaraları sarılıyor! Hatay’da ‘İGSAŞ Yaşam Kent’ açıldı!

 İGSAŞ, 6 Şubat’ta meydana gelen depremden en fazla etkilenen illerden Hatay'ın İskenderun ilçesine toplam 213 konteynerlik İGSAŞ Yaşam Kent kuruldu.

Kartlı harcamalarda rekor artış! Peşin ödeyemeyen taksitli alışverişe sarılıyor!

Ramazan Bayramı’nda kartlı alışverişe olan ilgi tam gaz devam etti. Kartlı harcamalar geçen yılın bayram dönemine göre yüzde 161 oranında artarken, harcamalarını taksitlendirenlerin oranı ise yüzde 159 oranında artış gösterdi.

Elzem İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Madde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elzem İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Madde Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sarıl tarafından kuruldu.

Depremzedelere istihdam desteği! İşte depremzedelere iş imkanı sunan şirketler!

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında 10 ilimizde büyük kayıplar yaşanırken, bir yandan da yaralar sarılıyor. İş dünyası ise depremzede vatandaşların öncelikli istihdamı için kolları sıvadı.

Uzmanlar korkutan senaryo için uyardı! İşte doların uçuş yapacağı tarih

Kahramanmaraş'ta başlayıp 11 ili etkisine sokan deprem kuşağının yaraları sarılırken, Ülke ekonomisinin bu durumdan nasıl etkileneceği merak konusu oldu. En çok doların nasıl etkilenip reaksiyon göstereceği araştırılıyor. 

Deprem bölgesine can suyu olacak! Ödemeler başladı

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli, depremzedelerin yaraları sarılırken dört gözle beklenen bir haberi daha duyurdu. sigorta şirketlerinin  hasar ödemelerine başladığını bildirdi.

Kira yardımında detaylar açıklandı! 60 bin liraya kadar destek

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi sonrasında yaralar sarılıyor. AFAD tarafından barınma desteğine yönelik detaylar belli oldu. İşte başvuru detayları...

300 milyar TL tutarında ödeme yapıldı! İşte Türkiye’deki kredi kartı kullanıcı sayısı!

Pandemiyle birlikte değişen alışkanlıklar kalıcı oldu. Milyonlarca vatandaş nakit sıkıntısı çektiğinde kredi kartına sarılırken kart kullanıcı sayılarındaki artış raporlara yansıdı. BKM raporlarına göre nakit kullanımında ciddi düşüş gözlendi.

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam sürprizinde dikkat çeken talimat! Bayram ikramiyelerindeki yara mı sarılıyor?

Hükümet emekli bayram ikramiyesi zamlarını yapmayınca hızlı bir reaksiyon alarak emekli maaşları ve asgari ücrete zam çıkışı yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Zam yok' demişti ama fikrini hemen değiştirdi. Sebebi ise bakın ne?

Sinop Ayancık'ta sel sonrası yeni ev ve iş yerleri inşa ediliyor!

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelerin yaraları sarılıyor...

İzmir depreminin yaraları sigortayla sarılıyor!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Türkiye Sigorta Birliği İzmir depremine yönelik yaptığı açıklamada, deprem sigorta eksper çalışmalarının aralıksız devam ettiğini dile getirdi.

Salim Sarıl Haberi

Salim Sarıl

Çırak Köyü Birlik Başkanı Salim Sarıl, ”İmralı Köyümüzün değerli hayırsever insanlarıyla bizler caminin temelini ve birinci katını kendi imkanlarımızla yapmayı başardık. Cami 200 kişilik olup, içerisinde,cenaze yıkıma yeri olacak. Allah nasip ederse siz hayır sever hemşerilerimizin bağışları ve yardımlarıyla el ele vererek, camimizin Allah’ın evinin bitirmeyi hedefliyoruz. Şimdiden yapacağınız yardımlarınızı Allah (cc) kabul eylesin”...