02 / 05 / 2024

samandağda yapılan emlak çalışmaları

samandağda yapılan emlak çalışmaları

Samandağ belediyesi birim müdürleri toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız katıldı.Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce ve Emlak İstimlak Müdürü Güral Tum birimlerinin hizmetlerini slayt eşliğinde sundular.

Ankara'da yapılan simit zammı iptal edildi

Ankara Simitçiler ve Pideciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Delibaş Ankara'da simit fiyatına yapılan zamların iptal edildiğini söyleyerek "Bugün itibarı ile zammın iptali kararını aldık. Ankara simidinin satışı 10 liradan devam edecek" diye açıkladı.

1935'te İstanbul'da yeni yapılan binaların çatlaması belediyeyi harekete geçirmiş! Nedeni inşaat kalfaları...

1935 yılında, İstanbul'da son 6 ayda yapılan tüm yeni binalarda çatlaklar tespit edilmiş. Belediye harekete geçerken söz konusu durumun inşaat kalfaları yüzünden olduğu ortaya çıkmış. İşte ayrıntılar...

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

Tersane işçilerine tam 21 bin ödeme yapılacak! Halk Bankası tarafından yapılan ödemenin şartları neler?

Gölcük Tersane Komutanlığı bünyesinde çalışan 3 bin 800 işçi için sevindirici bir haber geldi. Halkbank ile yapılan anlaşma sonucunda, çalışanlar 21 bin TL ödeme almaya hak kazandı. Ayrıca, çalışanlar için bazı haklar da sağlandı. Ücretsiz fast ve havale işlemleri gibi olanaklar sunulacak.

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı!

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı! İşte Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Kurucu Başkanı Tekin Saraçoğlu'nun o açıklamaları...

Depremzedelere yapılan kira yardımları faiziyle geri alınıyor iddiası! 

Elazığ'da 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında depremzedelere kira yardımı yapıldı. Yapılan o kira yardımı ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Çok önemli gelişme! Emekliye yapılan zammın ardından bu kez de bayram ikramiyeleri için açıklama geldi!

Emeklilere dün yapılan yüzde 25’lik artışın ardından umduğunu bulamayan emekliler, bugün de ilave gelen yüzde 5’lik zamla sevinirken, hükümete bir çağrı da, bayram ikramiyeleri için çağrı yapıldı.

Öğrenci akbilinde son dakika gelişmesi! İETT öğrenci akbiline yapılan zammı geri çekti mi? 30 Mayıs 2022 fiyat listesi!

İETT öğrenci akbili ücreti ile ilgili kafa karışıklığı devam ediyor. 7 Nisan’da alınan kararla İstanbul’da toplum taşımaya yüzde 40 zam yapılmıştı. Bu kararla öğrenci akbil ücretlerine yapılan zam AK Parti ve MHP’nin “ısrar kararıyla” geri çekildi. Ama karışıklık bitmedi. İETT öğrenci akbil ücretler

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

Tarla başında endişeli bekleyiş! Sıvı yağı da yapılıyor, hasat aksadı fiyatı zirve yapabilir

Dünya genelinde Mısır ekimiyle ilgili endişeli bekleyiş başladı. Hem hasadının aksaması hem de ekim sürecinin yavaşlaması nedeniyle mısır fiyatları kritik eşiğe geldi. Sıvı yağı da yapılan ürünün tüketiciye zamlı yansıması an meselesi.

Fransa’da her iki emlakçıdan biri ırk ayrımı yapıyor!

Fransa’da 136 emlak ofisiyle yapılan bir anket gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu ankette emlakçıların yaklaşık olarak yarısının ev sahiplerinin ayrımcı taleplerini kabul ettiği belirtildi.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

samandağda yapılan emlak çalışmaları Haberi

samandağda yapılan emlak çalışmaları

Samandağ belediyesi birim müdürleri toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız katıldı.Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce ve Emlak İstimlak Müdürü Güral Tum birimlerinin hizmetlerini slayt eşliğinde sundular.


Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce Çalışma Raporunu sundu


Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce: “2014 yılında toplam 486 adet ruhsat yenilenmiş, 225 adet yeni ruhsat verilmiştir. 2015 yılında toplam 844 adet ruhsat yenilenmiş 500 adet yeni 1424 adet ruhsat verilmiştir. Şu an olgu programımızda olgu programımızda 2318 adet aktif mükellef bulunmaktadır. Zabıta Müdürlüğü ile yaptığımız çalışmalar sonucu İlçemiz sınırları içerisinde ruhsatlandırma işlemlerimiz sürmektedir. Bu dönemde yapılan başvurular içerisinde 135 adet işyerine çeşitli sebeplerle ruhsat verilmemiştir. Söz konusu dönemlerde toplam 85 adet hafta sonu ve tatil günlerinde çalışma izin ruhsatı verilmiştir.”ifadelerinde bulundu.


Emlak...