02 / 05 / 2024

Samsun-Bolaman tren projesi

Samsun-Bolaman tren projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’ya hızlı tren projesinin uygulanması için Ulaştırma Bakanlığı’nın fizibilite çalışması yaptığını açıkladı.

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

TOKİ Samsun Merkez'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1! 

TOKİ Samsun Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Merkez'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Merkez sosyal konut projesi... 

TOKİ Samsun Kavak'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1! 

TOKİ Samsun Kavak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Kavak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Kavak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Kavak sosyal konut projesi... 

TOKİ Samsun Havza'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ Samsun Havza 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Havza'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Havza'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Havza sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Samsun Canik'te 2 bin 280 lira taksitle 2+1!

TOKİ Samsun Canik 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Canik'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Canik'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Canik sosyal konut projesi... 

TOKİ Samsun sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Samsun ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heyecan ile beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını duyurdu. Peki, TOKİ Samsun'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Samsun'un hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Samsun-Bolaman tren projesi Haberi

Samsun-Bolaman tren projesi

Cumhuriyet tarihi boyunca Samsun ile Trabzon'un arasına sıkışmış, ekonomik ve sosyal yönden kalkınma fırsatı bulamayan Ordu, son yıllarda ulaşım alanında aldığı yatırımlarla cesaretlendi.


Ordulular, son 10 yılda sahil yolu, havaaalanı, çevre yolu, Ordu-Sivas (Karadeniz-Akdeniz yolu), Ünye Çevre Yolu gibi ulaşım alanında gerçekleştirilen yatırımlarla kabuğunu kırdı. Hükümetin bu yatırımlarının yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin il genelindeki kırsal alanın yollarının onarılarak sıcak asfalt yapma çalışmasını başlatması Orduluların gözünü açtı. Tüm siyasi ve sivil kurum temsilcileri Ordu'nun en büyük ihtiyacının hızlı tren olduğu görüşünde birleşirken, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver yılmaz yaptığı açıklama ile Orduluların gönlüne su serpti.


SAMSUN-BOLAMAN FİZİBİLİTESİ YAPILIYOR


Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada, etüt çalışmaları bitirilen ve ihalesinin yapılması beklenilen Samsun'un Ankara'ya 2 saatte ulaştıracak hızlı tren projesinin büyük ihtimalle 2019 yılında işletmeye...