30 / 04 / 2024

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm projeleri

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm projeleri

İlkadım Belediye Başkanı Tok, Hastane mahallesi sakinleri tarafından sabırsızlıkla beklenen yerinde dönüşüm konusunda müjdeyi verdi. Tok, “Hastanebaşı ve Kökçüoğlu Mahallemizde yerinde dönüşümde çok önemli bir noktaya geldik" dedi.

Erdoğan Tok, İlkadım'da yerinde dönüşüm müjdesi verdi!

7 Haziran seçimi için saha çalışmalarına devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kökçüoğlu Mahallesi sakinlerine “yerinde dönüşüm” müjdesini vererek, “Vatandaşlarımızı mağdur etmeden bir çalışma yapacağız” dedi.

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm başlıyor!

Hastane Mahallesindeki kentsel dönüşümü TOKİ ile değil, Samsunlu müteahhitlerle gerçekleştireceklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Çileyi çeken halkımıza konforlu bir hayat sunacağız" dedi...

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Samsun Büyükşehir'den satılık iş yeri!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Belediye o ilde imarlı arsa satacak! İhalesi 18 Nisan'da! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye 24 ay taksitle imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım ilçesinde yer alan 6 bin 164 metrekarelik arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 385 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konutu satıyor! 120 ay taksit imkanıyla!

Milli Emlak, Samsun İlkadım'da yer alan 34 adet konutu satıyor. Konutlar için 60 ay, 84 ay ve 120 ay taksit imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Samsun Büyükşehir 11 arsayı 10 yıllığına kiraya verecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan 11 adet arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Samsun İlkadım’da 2+1 608 bin liraya! 

TOKİ Samsun İlkadım 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun İlkadım'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun İlkadım'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun İlkadım sosyal konut projesi... 

Samsun Büyükşehir Belediyesi akaryakıt istasyonu satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm projeleri

Komşu iftarları kapsamında Hastanebaşı mahallesi sakinleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastane mahallesi sakinleri tarafından sabırsızlıkla beklenen yerinde dönüşüm konusunda müjdeyi verdi. Başkan Tok, “Hastanebaşı ve Kökçüoğlu Mahallemizde gerçekleştirilecek olan yerinde dönüşüm için her şey hazır, sona geldik. ” dedi.


İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen Komşu iftarları kapsamında Hastanebaşı ve Zeytinlik Mahallesi sakinleri ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok binlerce kişinin katıldığı iftar masalarından vatandaşlar ile sohbet etti. Başkan Tok ayrıca masaları tek-tek gezerek vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.


HALKIMIZIN İSTEKLERİNİ DAHA İYİ ÖĞRENİYORUZ

Komşu iftarlarının bir kardeşlik sofrası olduğunu ifade eden ve bu sofraların kardeşlik bağlarını sıkılaştırdığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Her akşam farklı bir mahallemizde kurmuş olduğumuz kardeşlik soframızı bu akşam Hastanebaşı mahallemizde kurduk....