18 / 05 / 2024

Şamtürk Emlak nerede

Şamtürk Emlak nerede

Şamtürk Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Anas Hommos tarafından kuruldu. 

Türk emlak şirketi Uganda pazarına girdi

Türk emlak şirketi Vaal Real Estate, yaklaşık 30 milyon dolarlık projesiyle Uganda pazarına girdiğini bildirdi. Cadenza adı verilen konut projesinde 2027 yılında yaşamın başlaması planlanıyor.

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Öztürk tarafından kuruldu.

Türkler ABD’de ev alırken nelere dikkat etmeli!

ABD’den ev satın alan, pilotların çoğunlukta olduğu 150 Türk yatırımcı, bir Türk emlakçı tarafından dolandırıldı. Bu haber yurt dışında yatırım yapmak isteyenlerin aklını karıştırdı. Realogics Sotheby’s şirketinin Seattle’daki emlak danışmanı Murat Dabağoğlu dikkat edilmesi gerekenleri yazdı

ABD’den ev alan 150 Türk dolandırıldı

Amerika’da bir Türk emlak yatırımcısının kurduğu şirketle aralarında Türk pilotların da bulunduğu 150 kişiyi dolandırdığı iddia edildi. C.B'ye ait şirketin üç buçuk yılda 30 milyon doların üzerinde satış yaptığı ortaya çıktı.

Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar?

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde satışlar devam ediyor. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar? İşte Özak Göktürk 2 projesi ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi nerede? Emlak Konut GYO Göktürk fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Göktürk projesi nerede sorusunun yanıtı ve Emlak Konut GYO Göktürk fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut'un yeni projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Özak Göktürk 2 nerede? Kapınızı ormana açın!

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla tanıtılan Özak Göktürk 2 nerede? İşte lansman fırsatlı projenin detayları...

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

Özak GYO Göktürk 2 nerede?

Göktürk 2  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özak GYO Göktürk 2 nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Göktürk Evleri nerede? 

Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İranlı ve Türk emlakçılar İstanbul'da buluşuyor!

Uluslararası B2B İran ve Türkiye 3. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri 3-5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Kıbrıs'ta emlak sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, koronavirüs salgını sürecinde Kıbrıs'tan konut almak isteyen birçok Avrupa vatandaşının olduğuna dikkat çekti ve İngiltere, Rusya, İskandinavya’dan insanların internet üzerinden kapora ödeyerek KKTC’den emlak aldıklarını dile getirdi. 

İlan sitelerindeki yanıltıcı ilanlara dikkat!

Türk Emlak Haber Ajansı tarafından 1.900 kişi ile yapılan anket sonuçlarına göre, vatandaşlar konut fiyatları ve internetteki emlak sitelerindeki gerçeği yansıtmadığını savunarak, ağır cezalar gelmesini istiyor.

Şamtürk Emlak nerede Haberi

Şamtürk Emlak nerede

Şamtürk Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Anas Hommos tarafından kuruldu. 

Şamtürk Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Gayrimenkul Acentelerinin Faaliyetleri (Gayrimenkulün Ücret Veya Sözlesme Temeline Dayalı Olarak Satın Alınması, Satılması Ve Kiralanmasında Aracılık Vb.Ve Ana Sözleşmesinde Yazılı Olan Diğer İşler.

Şamtürk Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi adres: A.Kahveci Mah.Y.Sultan Selim Blv.Perla Vista St.A Bl.1a/109...