02 / 10 / 2024

sancaktepe kiralık ev fiyatları

sancaktepe kiralık ev fiyatları

Adapark'tan İstanbul Karat'a, Kent Life'tan Triad Park'a kadar Sancaktepe'de yükselen konut projelerinde kiralık daire fiyatlarını araştırdık. Sancaktepe kiralık ev fiyatları 2013 için haberimize bakın...

Kiralık ev ilanları 15 Eylül'de değişiyor! Kiralık ilanları nasıl verilecek? Doğrulanmış ilan düzenlemesi nedir?

Ticaret Bakanlığı, emlak ilanlarında yeni bir dönem başlatıyor. Bu kapsamda 'Doğrulanmış İlan Düzenlemesi' 15 Eylül'de uygulamaya alınacak. Peki kiralık ev ilanları nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...

4 aydır kiralık ev bulamadı, çareyi pankart açmakta buldu: 'Merhametli ev sahibi arıyorum, kiralık evi olan!'

Van’dan Eskişehir’e gelen ve 4 aydır kiralık ev bulamayan Selçuk Yıldız, şehrin ortasında pankart açarak merhametli ev sahiplerinden ev istedi.

Ortalama kira bedeli asgari ücreti aştı! Kiracılar sınırları genişletti! En ucuz kiralık ev aranıyor... 

Ülke genelinde ortalama kiralar 18 bin 640 lira olurken vatandaşlar en ucuz kiralık ev arayışına girdi. Peki en uygun kiralar hangi şehirde? İşte il il kira bedelleri...

Kiralık ev bulamayan öğrencilerin imdadına 'ATEM' yetişti! 

Başkent Ankara'da üniversite okuyacak öğrencilerin kabusu olan kiralık ev için Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam'dan sevindiren açıklama geldi.

Merkez Bankası'ndan kiralık ev arzında artış olabilir açıklaması: Barış Soydan, 'TCMB verileri açıklarsa iyi olur' dedi!

Son zamanlarda kiralık konut piyasası Merkez Bankası'nın da gündeminde yer alıyor. Merkez Bankası'ndan kiralık ev arzında artış olabilir açıklaması geldi. Ekonomist Barış Soydan, 'Merkez Bankası verilerini açıklasa çok iyi olur' dedi. İşte Soydan'ın o paylaşımı...

Kiralık konut piyasasında kırmızı alarm! Yakında kiralık ev bulunamayacak!

Kiralık konutlarda son iki yıldır uygulanan yüzde 25 kira artışı uygulaması binlerce ev sahibini mağdur etti. Yeni dönemde ise ev sahipleri evlerini artık kiraya vermek istemiyor.

Kiracıların yeni oyunu: Kiralık ev tutabilmek için para karşılığında memur kefil arıyorlar!

Evini yeni kiraya verecek ev sahipleri, artık sabıka kaydı, maaş bordrosu, memur kefil, kredi notu raporu gibi taleplerde bulunmaya başladı; kiracılar ücretli memur kefil arıyor. Kiralık konut piyasası karıştıkça karıştı...

Göreni hayrete düşüren kiralık ev ilanı: Açıköğretim öğrencileri kabul edilmeyecek, BB ve üzeri not şartı aranacak!

Evini kiraya verecek kimi ev sahipleri kredi notu, eski ev sahibinin iletişim bilgileri gibi yeni isteklerde bulunmaya başlamıştı. Konuya yeni bir örnek daha geldi. Sitedeki bu kiralık ilanı görenleri hayrete düşürdü. 

Bağcılar'da 'yok artık' dedirten kiralık 'ev': Harabe eve 8 bin TL kira istediler!

İstanbul Bağcılar'daki kiralık ev tartışmalara neden oldu. Bodrum katta yer alan ve içi adeta harabe halde olan bu eve 8 bin Türk Lirası kira istendiği öne sürüldü.

Kıbrıs'ta kiralık evler büyük talep görüyor! İşte Kıbrıs'taki güncel kiralık ev fiyatları!

Kıbrıs'taki kiralık evler, hem yerel halk hem de yabancı öğrenciler ve çalışanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kıbrıs'taki kiralık ev fiyatları ne kadar? İşte Kıbrıs 2024 kiralık ev fiyatları...

Yeni düzenlemeler satılık ve kiralık ev fiyatlarını yaz sonunda uçuracak! Yeni konut krizi kapıda!

Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili bir son dakika uyarısı yapıldı ve fiyatların uçacağı, yeni konut krizinin de kapıda olduğu belirtildi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Ev sahipleri uyandı: Boş ev var ama kiralık ev yok!

Ev sahipleri kiracı kavgaları son sürat devam ederken, kiralık evlerdeki azalma da dikkat çekti. Hemen hemen her ilde çok fazla boş ev varken, kiralık konut az. Peki bunun sebebi ne?

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

sancaktepe kiralık ev fiyatları Haberi

sancaktepe kiralık ev fiyatları


Anadolu Yakası ilçesi olan Sancaktepe, İstanbul'un trendi yükselen bölgeleri arasında başı çekiyor. Toplamda 61 kilometrekarelik yüzölçümüne sahip bölge; kuzeyinde Çekmeköy, güneyinde Kartal ve Maltepe, doğusunda Sultanbeyli ve Pendik ile batısında Ümraniye ve Ataşehir ile komşu.  


2008 yılında ilçe olan Sancaktepe, son yıllarda gösterdiği gelişim ile dikkatleri üstünde topluyor. Bölgenin cazibesini artıran nedenler arasında; merkezi konumu ve Aydos Ormanları'na komşu olması sebebiyle sunduğu temiz hava geliyor. 


Sancaktepe'de ulaşım

Sakinlerine ulaşım kolaylığı sunan Sancaktepe, TEM Otoyolu'na 1 kilometre, Şile Otoyolu'na 3 kilometre ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 12 kilometre uzaklıkta konumlu. Ayrıca 2015'te hizmete girmesi planlanan Üsküdar – Sancaktepe metro hattıyla ulaşımın daha da kolaylaşması bekleniyor. Söz konusu metro hattı tamamlandığında Sancaktepe'den Üsküdar'a gidiş süresi 24 dakika olacak.