26 / 07 / 2024

şanlıurfa üçgen park

şanlıurfa üçgen park

Siverek Belediyesi, özel işletmeden devraldığı Üçgen Park’ta yenileme çalışmaları başlattı. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanı kaplayan parkın kahvehane olarak kullanılan kapalı alanı yaptırılarak, çalışmalar başlatıldı.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Şanlıurfa Hilvan'a yeni kütüphane inşa ediliyor!

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

11 Nisan Külliyesi Şanlıurfa'da yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 11 Nisan Külliyesinin inşaat çalışması hızla ilerliyor. 10 kubbeli külliye çelik köprü ile 11 Nisan Şehir parkıyla birleşecek.

Şanlıurfa Akçakale Kent Parkı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale´de hayata geçirdiği 53 dönümlük Akçakale Kent Parkı'nın inşaatını tamamladı.

Şanlıurfa'daki stadın adı '11 Nisan' oldu

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki stadın adı, "11 Nisan Stadyumu" olarak değiştirildi.

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı Şanlıurfa Şubesi açıldı!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa Şubesi açıldı, açılışa TÜGVA İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan da katıldı.

Şanlıurfa'ya yeni spor kompleksi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sportif faaliyetlere katılımını sağlamak amacıyla 13 ayrı ilçede yürüttüğü hizmetlerine son sürat devam ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir, Haliliye'ye sosyal tesis devretti!

Şanlıurfa'nın gençlerin gelişimine yönelik çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Haliliye ilçesinde yaptığı sosyal tesisini Haliliye Belediyesine devretti. Başkan Çiftçi: "Gençlerin hizmet alması için yaptığımız tesisi ilçemize devrettik" dedi.

şanlıurfa üçgen park Haberi

şanlıurfa üçgen park

Siverek Belediyesi, özel işletmeden devraldığı Üçgen Park’ta yenileme çalışmaları başlattı. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanı kaplayan parkın kahvehane olarak kullanılan kapalı alanı yaptırılarak, çalışmalar başlatıldı. Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, Üçgen Park’ın Siverekliler için büyük önem taşıdığını, kendisinin de lise ve üniversite yıllarında parkta çokça zaman geçirip, dostlarıyla sohbet ettiğine dikkat çekti. Üçgen Park’ın proje ile aslına uygun olarak yenileneceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Belediyemiz Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Üçgen Park için modern ve çağdaş bir proje oluşturuldu. Projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Parkın içinde üstü açık ve kapalı alanlar, bayan mescidi, şark odaları, kafe, Oyun salonları bahçesinde süs havuzları bulunacak şekilde dizayn edeceğiz. Parkımızı kısa sürede tamamlayarak, aslına uygun bir şekilde halkımızın hizmetine sunacağız. Projemiz Siverek...