24 / 07 / 2024

saruhanlı Gevenlik Sulama Göleti

saruhanlı Gevenlik Sulama Göleti

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı 1 milyon 780 bin metreküp su tutma kapasitesine sahip olan ve 216 bin metrekare alanı kapsayan göletin uzunluğunun 301, yüksekliğinin ise 34 metre olduğunu söyledi.

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alaş tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Bireysel sulama sistemlerine 500 bin lira hibe desteği geliyor! Başvurular ne zaman?

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, ‘Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin desteklenmesi konusunda bir ilan duyurusu yaptı.

TOKİ Manisa Saruhanlı'da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Saruhanlı projesinde kaç adet konut yapılacak, Saruhanlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Saruhanlı 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Manisa Saruhanlı'da 13.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Saruhanlı İcra Dairesi, Manisa Saruhanlı'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 967 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa Saruhanlı'da 1.500 kişi tapularına kavuştu!

Saruhanlı Belediyesi, ilçede bulunan Cengiz Topel mahallesinde 6 yıldır devam eden imar sorununu çözerek 1.500 kişiyi tapularına kavuşturdu.

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Adıyaman Gömükan Sulama inşaatı mecliste!

Adıyaman Gömükan Sulama inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

saruhanlı Gevenlik Sulama Göleti Haberi

saruhanlı Gevenlik Sulama Göleti


Saruhanlı'nın Sarıçam mahallesindeki Paklıdere üzerine inşa edilen ve kısa süre önce gövde inşaatı tamamlanan Gevenlik Sulama Göleti, bu kış su tutmaya başlıyor. AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ile birlikte Gevenlik Sulama Göleti'nde incelemelerde bulundu. Gölet bölgesinde, yüklenici firma yetkilileri ve Sarıçam mahallesi muhtarı Osman Kabaklıoğlu'ndan çalışmalarla ilgili bilgi alan Tanrıverdi, Saruhanlı'da büyük bir yatırımın daha hayata geçtiğini kaydetti.

Sarıçam mahallesinde geçen yıl inşaatına başlanan ve maliyeti 5 milyon lirayı bulan Gevenlik Sulama Göleti'nin bu kış su tutmaya başlayacağını ifade eden Tanrıverdi, şu bilgileri verdi: "Gövde inşaatı tamamlanan, tarımsal sulama amaçlı kazı çalışmalarının devam ettiği projemiz tamamlandığında, Paşaköy, Sarıçam, Kalemli, Çaltepe, Tepecik, Karayenice ve Halıtlı mahallelerinde binlerce dekar tarım arazisi suya...