05 / 05 / 2024

satılık tüm dolum tesisi

satılık tüm dolum tesisi

Kırıkkale 1. İcra Müdürlüğü, 2 milyon 138 bin TL'ye tüp dolum tesisi ve müştemilat satıyor. Satış, 28 Ağustos salı günü 10:20-10:30 saatleri arasında yapılacak

Ev almak isteyenler ve kiracılar dikkat! Satılık ve kiralık konutlarda fiyatlar geriliyor

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarının fırlamasında yabancıya satışın payı var mı?

Barınma sorunu gün geçtikçe yayılıyor ve sık sık gündem oluyor. Peki satılık ve kiralık konut krizinde yabancıya satışın payı var mı? İşte detaylar...

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Ortalama satılık konut metrekare fiyatı 15 bin TL'ye ulaştı! Ev alacaklar dikkat! 

Geçtiğimiz senenin Kasım ayına göre, Türkiye genelinde ortalama satılık konut ilan metrekare fiyatı yüzde 174,1 arttı ve 15 bin 072 lira oldu. İşte ayrıntılar...

satılık tüm dolum tesisi Haberi

satılık tüm dolum tesisi



İlan şöyle;


KIRIKKALE 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 


Dosya No:2008/2224 ESAS Örnek No:27


1-Tapu Kaydı:


KIRIKKALE İLİ AHILI KÖYÜ 136 ADA 9 ve 10 PARSELLERDE KAYITLI TÜP DOLUM TESİSİ VE MÜŞTEMİLAT. TAŞINMAZIN TAMAMI 14.300 m2 OLUP 13.837 m2'si BORÇLU ADINA KAYITLIDIR. (Taşınmaz 136 ada 8 parsel iken 02/05/2011 tarih ve 5245 yevmiye numarasıyla ifraz görerek 9 ve 10 parselleri oluşturmuş olup taşınmazın fiili durum ve kıymetini etkileyen bir değişiklik olmadığı Kırıkkale il Özel idaresi'nce yazılan müzekkere ile anlaşılmıştır.) Tapu kaydının beyanlar hanesinde Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü’ne ait 2942 sk 7. maddesine göre belirtme bulunmaktadır. Kırıkkale icra Hukuk Mahkemesi’nin 2011/475 E.-2011/671 Karar sayılı ilanı gereği Taşınmazın kıymeti

2.138.020.0 TL olarak tespit edilmiştir.


Hali Hazır Durumu:


Taşınmaz Kayseri-Kırıkkale yol güzergahında depolama tesislerinin bulunduğu bir...