28 / 04 / 2024

Satış Danışmanları Aranıyor

Satış Danışmanları Aranıyor

Barış Yapı A.Ş. tecrübeli bay-bayan satış danışmanları arıyor

ATEM Başkanı Akçam: Emlak danışmanları, ev sahibi ile kiracılar arasında kalıyor!

Konut ve kiralık daire fiyatlarının her geçen gün yükselişe geçmesi vatandaşları mağdur ediyor. Yetkililer tarafından konut sorunlarına çözümler aranırken emlak danışmanları da mevcut sorunlardan nasibini alıyor.

Kira anlaşmazlıklarında flaş gelişme: Emlak danışmanları da yetkili olacak!

Kira anlaşmazlıklarında yeni dönem resmen başlıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Emlak Komitesi Başkanı Kenan Bayram, söz konusu anlaşmazlıklarda emlak danışmanları da yetkili olacağını açıkladı. İşte konuya ilişkin tüm ayrıntılar...

Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor! Yatırımcılar kiracısı hazır evlerden vazgeçti! 

Satılık konut ilanlarında tercihler yine değişti. Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor. Peki kiracısız ev avantajlı mı?

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

GABORAS’ın alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını online mecraya taşıdığı ve sektörde ticari işlemleri sigortalayarak ve Takasbank entegrasyonlarıyla mali ve hukuki güvence sunan ilk kapsamlı gayrimenkul ticaret platformu, emlak danışmanlarının odağına girdi. 

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Emlak danışmanlarının imkanları artıyor!

‘Ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom, geliştirdiği bulut tabanlı emlak yönetim programıyla gayrimenkul profesyonellerinin hayatını kolaylaştıran RE-OScom ile işbirliği yaptı. İki proptech markası, emlak danışmanlarının satış imkânlarını artırmak amacıyla bir araya geldi.

Emlak danışmanları 'dijital gayrimenkul okuryazarı' oluyor!

Emlak Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi 1 Eylül itibariyle yürürlüğe girecek. GABORAS, yoğun şekilde devam eden Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı (DGO) ve Yerel Ağ programlarıyla emlak danışmanlarını hazırlıyor.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına 'Dijital Dünyada Müşteri Kazanma' eğitimi!

Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa, yoğun ilgi gören online eğitimlerini sürdürüyor. Endeksa, sponsor olduğu bu eğitim ile emlak danışmanlarına destek olmayı hedefliyor. 

Evden çalışan emlak danışmanları alternatif yöntemler arıyor!

“Para istemeden para kazandıran” bir model sunan Aracılar Kulübü, koronavirüs salgını tedbirlerine karşı gayrimenkul satışlarını gerçekleştiriyor ve emlak danışmanlarının kazanç elde etmelerini sağlıyor.

Bydoping'den emlak danışmanlarına özel 'Müsterimi Ara' uygulaması!

Bydoping yeni geliştirdiği Müşterimi ara uygulaması ile Emlak danışmanlarının evlerinden çıkmadan digital yollarla sisteme müşteri yönlendirmesini sağlıyor...

Emlak danışmanları ‘kalıcı hediye’ ile fark yaratıyor!

Emlak sektöründeki canlılık yeni iş kollarının ve adetlerin doğmasına neden oldu. Satış kapama hediyesi” bunlardan biri. Yeni ev sahibine kalıcı bir hediye veren emlak danışmanları iletişimde fark yaratıyor...

Emlak danışmanları dijital ağ ile bağlanıyor!

Emlak danışmanları dijital ağ ile bağlanıyor. Emlak danışmanları arasında dijital ağ oluşturacak TÜGEM MLS sistemi tanıtıldı...

RE/MAX danışmanları akademik alanda fark yaratıyor!

RE/MAX danışmanlarına verdiği online eğitimlerle akademik alanda da fark yaratıyor. RE/MAX Akademim üzerinden verilen eğitimlerle gayrimenkul danışmanları kendini daha çok geliştiriyor.

Satış Danışmanları Aranıyor Haberi

Satış Danışmanları Aranıyor

Barış Yapı A.Ş., bünyesinde çalışacak tecrübeli bay-bayan satış danışmaları alacak. 


Barış Yapı'dan yapılan açıklamada sadece resimli CV'lerin kabul edileceği belirtildi. 


CV göndermek için adres şöyle:...