08 / 05 / 2024

satış ofislerinin önemi

satış ofislerinin önemi

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde hızla yenileri geliştirilen markalı konut projeleri birbirinden ayrışmak için çeşitli konseptler geliştiriyor. Firmalar satış ofisleribde eşsiz mimariye de imza atıyorlar.

400 bin TL kredinin geri ödemesi 1 milyon lira. Otomobil sektörü kredi kartına 12 taksitle çıkış yolu arıyor!

Merkez Bankası’nın politika faizini yükselmesi, sıfır otomobillerde uygulanan kampanyaları olumsuz etkiledi. İkinci el otomobil pazarında ise kredi kartına taksit ve senetle satış dönemi başladı. Krediler nedeniyle gelinen noktada sektörün sürdürülemez noktaya geldiğini belirtti.

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Şehir hastanelerinde yap-sat dönemi başladı

Türkiye’de bir taraftan şehir hastaneleri hızla artarken, diğer taraftan da satışı için masaya oturulduğu kaydedildi. Buna göre, Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, KÖİ yöntemi ile yapılan projeler satışın masada olduğunu, 22 şehir hastanesinden biri için Körfez’den bir yatırımcı ile görüşmeleri

TOGG bekleyenlere müjde! Kurayla satış dönemi bitiyor!

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG almak için bekleyenlere son dakika müjdesi geldi. Kurayla satış dönemi resmen sona ereceği TOGG'a o tarihten itibaren isteyen herkes sahip olabilecek.

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Otomobilde yepyeni bir satış dönemi başladı! Kredi alamayanlar çareyi bunda buldu!

Araç almak isteyen yurttaşlar finansman bulmakta zorluk yaşayınca oto galericiler eski usul sisteme dönüş yapmak zorunda kaldı ve araçlarda senetle satış dönemi başladı. Yüzde 30 peşinat ve 36 aya kadar vade imkânı verilirken, senetli satış sistemi ile ilgili detaylar da netleşti.

Sonunda bu da oldu! Artışı önlenemeyen sütte alarm, peynirde dilim dilim dönemi!

Sonunda bu da oldu! Bebek bezi ve maması, zeytinyağı derken şimdi de marketlerde fiyatı aşırı artan süte de alarm takıldığı ortaya çıkarken, peynirde ise dilimle satış dönemi başladı!..

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

'Projeli Satış Dönemi' ile inşaata 15 milyar dolarlık katkı!

ANBA Yayın Grubu genel yayın yönetmeni Mahmut Kılınç, öncü olduğu projeleri ve gelecek hedeflerini anlattı...

Konutta whatsapp’tan satış dönemi başladı!

Geleneksel satış yöntemleriyle hedef kitleye ulaşan gayrimenkul ve inşaat sektörü, koronavirüsün başlattığı dijital açılımların karşılığını alıyor. Satış ofisleri tarafından yapılan satışlar durma noktasına geldi ve online satışlarla yükselen bir ivme yükseldi.

satış ofislerinin önemi Haberi

satış ofislerinin önemi

Çeşitli donatılarıyla farklılaşan Konut projeleri, bu ayrıcalıklarını satış ofisleri ve örnek daireler ile müşterilerine aktarabiliyorlar. Bu anlamda Konut sektöründe faaliyetlerini sürdüren Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı mimar Seda Dündar; satış ofislerinin ve örnek dairelerin satış açısından önemini vurguladı.


İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde hızla yenileri geliştirilen markalı Konut Projeleri birbirinden ayrışmak için çeşitli konseptler geliştiriyor. Projelerin ayrıcalıklarını yansıtmak için ise satış ofislerine büyük Yatırım yapan firmalar eşsiz Mimari tasarımlara da imzalarını atıyorlar.Son yıllarda özgün konseptlere sahip satış ofisleriyle de dikkatleri üzerine çeken Markalı Konut projeleri, konut alıcılarının satın alma kararında da etki sağlıyor.


PROJELER HOŞ GELDİNİZ MESAJINI DOĞRU VERMELİ


Markalı Konut sektöründe satış ofisi, örnek Daire tasarımları ve tüm İç Mimari detay çözümlerinde çalışmalar yürüten Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı Seda Dündar; "Tüketicilerin...