02 / 10 / 2024

satıyerde hangi bölgelerde kentsel dönüşüm yapılacak

satıyerde hangi bölgelerde kentsel dönüşüm yapılacak

Sarıyerli mahalle kooperatifi ve dernek yöneticilerinin katıldığı, kentsel dönüşüm ve imar yasası konularını masaya yatırıldığı toplantı, Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TOKİ'den yeni konut satışı! Satışa çıkacak ve taksitleri 6 yıl sürecek olan konutlar hangi illerde?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için güzel haberini açıkladı. TOKİ, 29 ilde konut satışa çıkaracağını kaydederek, konutların teminat miktarlarını duyurdu. Satılacak olan konutların taksitleri 6 yılda bitecek. Konut satışları hangi illerde başlayacak.

Seferihisar Belediyesi’nden satılık 14 arsa! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Seferihisar Belediye Başkanlığı İzmir Tepecik, Atatürk ve Kavakdere mahallelerinde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 4 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Talep çok arttı, arsa satışları patladı! Hangi bölgelerde arsa satışı tavan yaptı? 

Son zamanlarda konut fiyatlarında gözle görülür ciddi artışlar söz konusu. Bu ortamda konut almak birçok kişi için hayal bile olamazken, herkes konutu bıraktı arsaya yöneldi. Öyle ki Türkiye genelinde arsa satışlarında ciddi bir artış olarak karşımıza çıkıyor.

Bina zemini nasıl olmalı? Zemin sıvılaşmasının olduğu yere ev yapılır mı? İstanbul'da riskli bölgeler hangileri?

İnşaat Doktoru X hesabı üzerinden, zemin sıvılaşmasıyla ilgili bilinmesi gereken önemli maddeleri açıklayarak İstanbul'da hangi bölgelerde zemin sıvılaşmasının olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Silivri Büyük Kültür Sitesi 6 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Royal Yapı tarafından Silivri'de inşa edilen Büyük Kültür Sitesi 6 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Büyük Kültür Sitesi'nde hangi konut tipleri var? İşte Büyük Kültür Sitesi ile ilgili ayrıntılar...

İzmir ve Mersin'de satılık 4 arsa! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir ve Mersin'de yer alan 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Yabancılara mülk satışı bıçak gibi kesilen Alanya'da sosyoekonomik kriz kapıda!

ALTSO Başkanı Eray Erdem, yabancılara mülk satışının bıçak gibi kesilmesine neden olan 200 bin dolar krizini değerlendirdi. Erdem, eğer böyle giderse ciddi bir sosyoekonomik kriz ile karşı karşıya kalınabileceğini de sözlerine ekledi.

Aktif fay haritası güncellendi! Artık hangi bölgelerde deprem riski yüksek? Deprem uzmanı tek tek sıraladı! 

Türkiye Maden Tetkik Araştırma Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin aktif fay haritasını güncelledi ve yeni fay hatları belli oldu. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

satıyerde hangi bölgelerde kentsel dönüşüm yapılacak Haberi

satıyerde hangi bölgelerde kentsel dönüşüm yapılacak

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Teknik Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay’ın da katıldığı toplantıda, 1984 yılı 2981 sayılı imar affı yasasına karşı 16.05.2012 yılında çıkarılan 6306 sayılı (Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi) kanuna karşı birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edileceği vurgusu yapıldı. 

Başkan Genç: Dernek ve Kooperatiflerimiz, toplumsal gücümüzdür.

Göreve geldiği ilk günden itibaren halkın onaylamadığı hiçbir projenin altına imza atmayacağını ifade eden Başkan Genç, Sarıyerlinin öncelikli sorunlarından biri olan barınma konusunda birlik beraberlik içinde olmaya devam edeceklerini bildirdi. Dernek ve Kooperatiflerin toplumsal güç adına ne denli önemli olduğunu Derbent’te gördüklerini belirten Genç, her türlü baskı ve tehdite karşı dimdik duracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın dedi.

Sevgi Atalay: Birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 

Toplantıda söz alan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, teknik konularda...