02 / 08 / 2024

sayaç patlakları

sayaç patlakları

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarılar dikkate alınarak, önümüzdeki günlerde kar yağışında yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (donma ve buzlanma vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekiyor

Doğalgaza yeni sistem geliyor! 81 ilde sayaçlar sökülecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 81 ilde doğalgaz sayaçları tek tek söküleceğini duyurdu. Muayenesi yapılmış sayaçlar ile 2025 senesine kadar değiştirilmediği zaman 10 bin Türk Lirası para cezası olacak. Bu süreçte, karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakanlık mahkeme kararlarını tanımadı, rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin elektrik sayaçları söküldü!

Türkiye Diyanet Vakfı’na ait olan ve Üsküdar Küçüksu'da yer alan 29 Mayıs Sitesi’nde kentsel dönüşüm gerekçesiyle riskli olmamasına rağmen tahliyeye zorlanan site sakinlerinin şimdi de elektrik sayaçları söküldü.

Eski doğalgaz sayaçları 2025 sonuna kadar değiştirilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 1 Ocak 2014-31 Aralık 2019 döneminde piyasaya arz edilmiş doğal gaz sayaçlarının 2025 yılının sonuna kadar sökülerek, yerine geçerli muayenesi olan sayaç takılacak.

Bedelsiz doğal gaz kullanımına ilişkin detaylar açıklandı! 

Faturalı sayaçların bulunduğu abone grubunda, 24 Nisan 2023 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasındaki ilk sayaç okuma işlemi sonucunda tahakkuk edecek geçmiş dönem tüketim faturasının tamamı sıfırlanıyor.

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında vatandaşlar ''Doğalgaz hangi ay ücretsiz? Kartlı sayaçlar da ücretsiz olacak mı?'' sorularının yanıtını merak edip araştırıyor...

Doğalgaz faturası alanlar artık değişti! Sayaç okuma işlemi yapılmayacak!

Doğalgaz faturası evine gelenlere önemli biri duyuru yapıldı. Artık sayaç okunmayacak: O tarihe kadar durduruldu. İşte detaylar!

Resmi Gazete yayımlandı! O illerde yaşayanlar dikkat! Binlerce kişinin sayaç okuma, fatura ve borç işlemleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından (EPDK), Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde bazı tüketicilerin sayaç okuma, fatura tahakkuk ve tahsilat işlemleri ile tahsil edilememiş borçlar işlemleri ertelendi.

Mağazaların elektrik maliyeti ikinci kira parası oldu!

BMD Başkanı Sinan Öncel "Elektrik maliyetleri bazı AVM'lerdeki mağazalar için ikinci bir kira giderine dönüştü. Mağazalarında enerji fiyatının ortak sayaç üzerinden faturalandırılması yerine bireysel abonelik koşullarında ve ulusal tarifeye dönüştürülerek fiyatlandırılmasını öneriyoruz" ifadelerini

Hepsiburada'da bugüne özel akıllı telefonlarda indirim! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin kapsamlı alışveriş sitelerinden hepsiburada 27 Eylül 2022 tarihi ile sınırlı akıllı telefonlarda indirim kampanyası düzenledi. Yanlış duymadınız... Sayaç çalışmaya başladı. Acele edin.

Silifke Belediyesi 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Silifke ilçesi, Atayurt, Sayağzı, Mukaddem, Taşucu ve Karakara mahallerinde yer alan 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı ertelendi!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul'un lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı 14 Ekim'de!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul 14 Ekim'de görücüye çıkıyor.

sayaç patlakları Haberi

sayaç patlakları


İSKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde;



Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarılar dikkate alınarak, önümüzdeki günlerde kar yağışında yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (donma ve buzlanma vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir.


İstanbul’da hava sıcaklıklarının gece sıfırın altına düşmesiyle birlikte, su sayaçlarının ve şebeke boru bağlantılarının donarak hasar görmemesi için abonelerin dikkatli olması gerekmektedir.


Sayaçlar ve açıkta kalan su boruları; cam yünü, bez parçası, talaş, boru kılıfı gibi izolasyon maddelerle kaplanmalıdır. Sayaç yeri temiz, aydınlık ve rüzgar almayacak şekilde düzenlenmelidir.


Donan su sayacını yeniden çalıştırmak için kesinlikle ateş yakma ya da sıcak su dökme yöntemlerine başvurmamak gerekiyor. Donan sayaç, abone şube yolu ve kolon çıkış borularının vatandaşlar tarafından sıcak su dökülerek veya ateş tutarak açılmaya çalışılması, musluk ve su borularının...