11 / 05 / 2024

Sayın Celbeker

Sayın Celbeker

Axess Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Yeşil, Sayın Celbeker, Cengiz Coşğun, Nevzat Tüfekçi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Sultanahmet'te kuruldu.

İstanbul'dan kaçan halkın yeni adresi bu şehir oldu! Pandemi sonrası 3+1 daire neredeyse kalmadı

İstanbul'da tarihinde ilk kez pandemi döneminde Anadolu'ya göç verdi. Sayının pandemi döneminde 50 bin olduğu öğrenildi. İstanbul'dan farklı bir şehre göç etmeyi tercih edenlerin ilk durağı ise Tekirdağ oldu. Tekirdağ'da şu anda 3+1 daireler neredeyse kalmadı.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş ve Sayın Nihat Uzunoğlu'ndan oluşmasına karar verildi.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Murat Kurum: Yarın inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da geçen yıl 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı. Kurum, "Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz" dedi.

Türkiye genelinde 1 milyon 410 bin konut dönüştü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti olarak son 18 yıldaki hizmetlerimizle şehirlerimizin çehresini değiştirdik" dedi. Karaaslan, "Bugüne kadar Türkiye genelinde 1 milyon 410 bin konutun dönüşümü

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm seferberliğini kararlılıkla sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aynı acıları tekrar yaşamamak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kentsel dönüşüm seferberliğini kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Nevzat Sayın ile 'Mimaride Anlam Üretmek' söyleşisi 19 Mayıs'ta!

Yıldız Entegre tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenen “Mimaride Anlam Üretmek” temalı söyleşi, 19 Mayıs Salı günü saat 17:00’de Yıldız Entegre’nin Instagram sayfası üzerinde canlı olarak yayınlanacak. 

İsviçre Hükümeti, Hayrünissa Güngör'ün servetinin varislerini arıyor!

Hayatının son 16 yılında İsviçre'nin Basel bölgesinde yaşayan Hayrünissa Güngör Sayın 2019'da yaşamını yitirdi. Vefatı sonrasında Basel Şehri Miras Dairesi, Hayrünissa Hanım'ın servetinin varislerini arıyor.

Türkiye, akıllı şehirler konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında!

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Sinan Öncel: Yurt dışındaki mağaza sayısı 5 bin 500’ye yaklaşacak!

BMD Başkanı Öncel, "106 markamızın yurt dışında 4 bin 396 mağazası bulunuyor. Yıl sonunda bu sayının 4 bin 700’e çıkacağını öngörüyoruz. 2020 sonunda ise üyelerimizin yurt dışındaki mağaza sayısının 5 bin 500’ye yaklaşacağını tahmin ediyoruz" dedi...

Sayın Celbeker Haberi

Sayın Celbeker

Axess Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Yeşil, Sayın Celbeker, Cengiz Coşğun, Nevzat Tüfekçi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Axess Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-    Turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,lokanta,bar,gazino işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak kiralamak ve kiraya vermek. B-    Yut içinde ve Yurt dışında turistlik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek,yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat,taşıma ve rehberlik hizmetlerini yapmak C-    Her nevi turistik makine ve el dokuması halı,kilim,seccade,deri mamulü , hediyelik eşyanın ve her türlü tekstil ürününün alımı,satımı,ithalatı,ihracatı ve dahili ticaretini yapmak.   D-   Şirket amaç ve konusu ile ilgili hediyelik eşya mücevherat kuyumculuk,gümüş eşya hediyelik mermer eşya,hediyelik bakır eşya,imalatı,alımı,satımı...