06 / 05 / 2024

Scotland Yard satış

Scotland Yard satış

İngiltere’de tasarruf tedbirleri polisi de vurdu. Metropolitan Police bürosunun karargahı olan Londra'daki New Scotland Yard binası 250 milyon sterlin (yaklaşık 412 milyon dolar) açılış fiyatıyla satışa çıkarıldı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Satışlar düşerken, zenginlerin elindeki konut sayısı artıyor! Sektörde tehlike çanları çalmaya başladı!

Türkiye'de konut sahipliği sorunu büyüyor. Bir taraftan konut sahipliği düşerken kiracılık artıyor, diğer taraftan da satışlar düşerken zenginlerin ellerindeki konut sayısı artıyor. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, konut sektörünü değerlendirdi. İşte Babuşcu'nun o yazısı...

İBB'nin 'Yabancıya konut satışı askıya alınsın' önerisine sektörden yanıt geldi!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce yaptığı açıklamada yabancılara konut satışının askıya alınmasının konut piyasasının dengelenmesi için olumlu olacağını söyledi. Söz konusu öneriye sektörden yanıt geldi...

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce’den öneri! ‘Yabancılara konut satışı bir süre ertelenmeli’

Son 3 senede yabancıların 197 bin 477 konut aldığını ifade eden İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, “Ülke çaptında bir süre yabancılara konut satışının ertelenmesi konut piyasasının dengelenmesi için olumlu olacaktır” dedi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

İstanbul'da geçen ay 17 bin 408 konut satıldı: Ortalama fiyat 4 milyon 677 bin TL oldu! İşte en çok ev satılan ilçeler..

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş enflasyon oranını da geçti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul'da bir yılda konut fiyatlarının ortalama yüzde 68 arttığını ve 4 milyon 677 bin TL'ye çıktığını belirtti. İstanbul'da en çok konut satılan ilçeler de belli oldu. İşte ayrıntılar...

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı Balıkesir'de 160 milyon TL'ye arsa satıyor! 

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı 160 milyon Türk Lirası bedelle satıyor. Peki Balıkesir Karesi'deki arsanın fiyatı ne kadar? 

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yardımcı tarafından kuruldu.

FİSKOBİRLİK Müfettiş Yardımcısı alıyor! Son başvuru tarihi 10 Nisan 2023…

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Müfettiş Yardımcısı alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detaylar…

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Yerli otomobilimiz Togg’un satış fiyatı ve model ismi belli oldu

Ülkemizin 60 yıllık hayali olan yerli otomobilimiz Togg nihayet üretim bandından iniyor. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un hafta içerisinde satışa sunulacağını söyledi.

Bakan Yardımcısı Kacır heyecanlandırdı! Togg’un satış tarihini duyurdu!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un satışa çıkacağı günü sabırsızlıkla bekleyenlere büyük müjdeyi Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır verdi.

Scotland Yard satış Haberi

Scotland Yard satış


İngiltere’de tasarruf tedbirleri polisi de vurdu. Metropolitan Police bürosunun karargahı olan Londra'daki New Scotland Yard binası 250 milyon sterlin (yaklaşık 412 milyon dolar) açılış fiyatıyla satışa çıkarıldı. Satışla 130 polis memurunun yıllık gelirine denk gelen 6 milyon sterlin tasarruf yapılması planlanıyor. Elde edilen gelirle Thames Nehri yakınlarında daha küçük binalara taşınılacak.


St. James Parkı, Parlamento Binası ve ‘London Eye’ manzaralı Scotland Yard binasının 2 bin 500 personel kapasitesi bulunuyor. Yılbaşından önce satılması umulan binadan elde edilecek gelirin 300 milyon sterlini bulabileceği...