30 / 04 / 2024

Seba İnşaattan 5 yeni proje

Seba İnşaattan 5 yeni proje

Seba İnşaat 2016 yılında 5 yeni projeye başlamak için kolları sıvadı. Ağırlıklı olarak Sarıyer civarında yoğunlaşan şirket, Tarabya, Ayazağa ve Derbent’te projeler gerçekleştirecek.

BİM 5 Mart aktüel ürünler kataloğu! Dana kıyma 1 kg 275 TL, baldo pirinç 2,5 Kg 119,50 TL! Fırsatları kaçırmayın!

5 Mart 2024 BİM Aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu hafta BİM'de raflarda yer alacak tüm ürünler belli oldu. BİM'de bu hafta  Dana kıyma 1 kg 275 TL, baldo pirinç 2,5 Kg 119,50 TL'den satılacak. BİM'deki fırsatları kaçırmayın. İşte 5 Mart 2024 BİM Aktüel ürünler Kataloğu... 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

AFAD'dan son dakika açıklaması: Yapılan bağışların 63,5 milyar TL'si depremzedelere ulaştı! 

AFAD, bağış hesabında toplanan yaklaşık 122 milyar TL'nin 63,5 milyar TL'sinin barınma ve nakdi yardım desteği şeklinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere ulaştığını duyurdu. İşte detaylar...

Kamuda yaş şartı olmaksızın 8-5 arası çalışacak personeller alınacak!

Günümüzde iş arayan adaylar her alanda iş fırsatlarını yakalamaya çalışıyorlar. Buna göre verilen bilgiler dahilinde kamu sektöründe 8-5 arası çalışabilecek personellerin alımına başlandığı duyuruldu. İş ilanına ilişkin detaylar...

Az önce tek tek hesaplandı, paraları duyan inanamadı! Sizin de hesabınıza 5 bin 909 TL yatabilir, hemen bakın!

Pek çok kişi tarafından merak edilen mevduat faizi oranları az önce tek tek hesaplandı, paraları duyan inanamadı. Sizin de hesabınıza 5 bin 909 TL yatabilir, hemen bakın...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Doların kaderi 5 gün sonra resmen belli olacak! Elinde avucunda doları olanlar hazır olun!

Dolar kuru başta olmak üzere piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı 5 gün sonra belli olacak. Karar piyasaların yönünü belirleyecek.  Peki dolar ne olur, dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Ülkeye gelen her 100 doların 53,5 doları ithalat yoluyla yabancıya gidiyor!

Türk ihracatçılarının yaptığı her 100 dolarlık ihracatta, ithal girdiye ödenen dövizin ortalama 53,5 dolar, ülkeye gelen net dövizin ise sadece 46,5 dolar olduğu belirlendi.

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Tiryakileri üzecek haber! Sigaranın paketine 5 lira zam yolda!

Meclis'teki yeni ek vergilerin yasalaşması halinde sigaranın paketine 5 lira birden zam gelecek. Böylece bir paket sigaradaki vergi oranı yüzde 82,5’a yükselecek.

5 Temmuz canlı altın fiyatları: Kapalıçarşı gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Altın fiyatları 5 Temmuz Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı canlı altın fiyatlarını merak ediyor.  5 Temmuz  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Seba İnşaattan 5 yeni proje Haberi

Seba İnşaattan 5 yeni proje

Yaklaşık 20 yıldır İstanbul ve Bodrum’da gayrimenkul projeleri geliştiren Seba İnşaat, önümüzdeki dönemde 350 milyon dolar satış değeri olan 5 projeye başlamaya hazırlanıyor. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, projelerinde evin yanına ofis, ofisin yanına da ev koymadıklarını belirterek, “Bugüne kadar hep bu şekilde ilerledik. Karma projelere çok fazla inanmıyoruz. Karma proje satışı güvenceye alıyor. Satış sorunumuz da olmadığı için karma proje yapmıyoruz” diye konuştu.


Sanayi alanını dönüştürüyor


İstanbul’da Cendere bölgesinde İndex Group ile hasılat paylaşımlı olarak Seba Office Boulevard projesini hayata geçirdiklerini anlatan Keçeli, “65 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan projede 204 bağımsız bölüm bulunuyor. 40 bin metrekare otopark alanı var. Yatay bir proje tasarladık. Bir konut projesinde olan tüm sosyal alanları projeye dahil ettiğimiz için buraya ‘ofis sitesi’...