12 / 05 / 2024

seçim sonuçlarının konut sektörüne etkisi

seçim sonuçlarının konut sektörüne etkisi

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Belirsizlik ortadan kalktı. Gündem siyasetten tekrar ekonomiye döner. Faizlerdeki düşüş devam eder. Bu da gayrimenkul satışlarını hareketlendirir” dedi.

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Bundan sonra konut piyasasını neler bekliyor?

Ekonomi seçim sonuçlarının ardından yeniden şekillenirken, konut piyasasında neler olacağı merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Calman, konut kredilerinde beklenen hareketin olmayacağını söyledi.

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

KYK burslarına zam gelecek mi? KYK burs başvuru sonuçlarını ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından, binlerce öğrenci merakla KYK burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bu sene ilk defa üniversiteye gidecek veya ara sınıf öğrencileri KYK burs sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor.

2023 bursluluk sınavı sonuçları Yayınlandı! MEB İOKBS sınav sonuçlarını meb.gov.tr adresinden sorgulayabilirsiniz!

Milli Eğitim Bakanlığı, 5. ila 11. sınıf öğrencileri için düzenlenen İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçlarını 'meb.gov.tr' üzerinden yayınladı. Bu sene sınavda 1 milyon 44 bin 846 öğrenci ter döktü. Sınav sonuçlarına Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesinden erişim sağlanmaktadır.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Projeye başvuranlar hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Seçim sonuçlarının ardından piyasalarda hareketli saatler! Dolar ve altın fiyatları yükselişte!

Cumhurbaşkanlığı seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar ilk tepkilerini vermeye başladı. Dolar, euro ve altında sınırlı da olsa yükseliş hareketi gözleniyor. Peki piyasalar bu hafta kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolarda ani sıçramalar olacak mı? İşte uzmanlarından ilk yorumlar…

Seçim yasakları başladı! Hemen buraya bakın!

Seçim yasakları çerçevesinde, 28 Mayıs tarihinde saat 18.00'den itibaren, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili propaganda yasağı başladı. Bu yasak kapsamında, tüm yayın organları 24 saat boyunca seçim, seçim sonuçları, tahminler ve yorumlar hakkında haber yapamayacak.

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

Seçim öncesi altın tahmini! İslam Memiş olacakları sıraladı

Seçim öncesi gram altınla ilgili öngörülerini paylaşan İslam Memiş, yatırımcılar için altın fiyatlarına yönelik öngörü ve uyarılarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları karmaşık! Kuyumculara yoğun ilgi: Gram ve çeyrek altında hızlı değişim!

Altın fiyatları dalgalanıyor, yatırımcılar endişeli. Seçim sonrası yaşanan belirsizlik ve FED'in faiz kararı altın fiyatlarını etkiliyor. Gram altın, çeyrek altın gibi birimlerdeki yükseliş zamanı belirsiz. Piyasalar seçim sonuçlarını bekliyor. Yatırımcılar dikkatli olmalı.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

seçim sonuçlarının konut sektörüne etkisi Haberi

seçim sonuçlarının konut sektörüne etkisi

Dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin bir açıklama yapan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “12 yıllık başarılı bir başbakanlıktan sonra Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturdu. Halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olan Erdoğan’ı kutluyor sonuçların herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Gündem ekonomiye döner


Seçimlerin ilk turda sonuçlanmasının çok önemli olduğunu ifade eden Dündar, “Belirsizlik ortadan kalktı. Gündem siyasetten tekrar ekonomiye döner. Faizlerdeki düşüş devam eder. Bu da gayrimenkul satışlarını hareketlendirir” diye...