05 / 05 / 2024

seçim sonucu emlak sektörünü nasıl etkiledi

seçim sonucu emlak sektörünü nasıl etkiledi

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya seçim sonuçlarını değerlendirdi.Uğur Dumankaya: "Türkiye demokrasisi açısından barış ve uzlaşma yolunda atılmış önemli bir adımdır” dedi.

Konut satışlarında yerel seçim durgunluğu!

Emlak sektörünün son açıklanan raporu son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut satışlarının son 8 senenin en düşük seviyelerine indiğini ortaya çıkardı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan sektör temsilcileri de umutların seçim sonrasına kaldığını kaydetti.

Seçim öncesi gelişmeler sert kur artışlarına neden oldu!

Finans uzmanı Murat Özsoy, dolar ve euro kurlarında yaşanan ani artışların seçim öncesi dönemdeki gelişmelerin bir sonucu olduğunu belirtti. Özsoy, düşük faiz politikaları ve yanlış ekonomi politikalarının sert kur artışlarına yol açtığını ifade ederek, para otoritesinin duruma derhal müdahale etmes

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu, seçim sonrası ‘acı reçetenin’ beklediğini söyleyerek, “Hükümet değişmese de yeni bir ekonomi yönetimi iktidara gelse de mevcut ekonomi politikası sürdürülemez” dedi.

Altın fiyatlarına seçim ve dolar etkisi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz politikası sonucu zorlu bir sene geçiren altın fiyatları, ara seçim sonuçları öncesinde dolar endeksinde geri çekilmeden güç aldı ve dikkat çeken yükseliş yaşadı.

Phm Bilişim Turizm Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phm Bilişim Turizm Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Neslihan Karaarslan tarafından kuruldu.

Rusya'da seçim adayları için kripto para düzenlemesi!

Rusya'da dijital finans varlıkları ve dijital para birimleri bulunan seçim adayları için yeni bir düzenleme geliyor. İşte o düzenlemenin detayları...

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

Seçim sonrası hangi bankalar konut kredi faizlerini düşürdü?

Kamu bankalarının da içinde olduğu sekiz banka son iki haftada konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Seçim sonrası hangi bankalar konut kredisi faiz oranlarını düşürdü?

Mehmet Okay'dan gülümseten seçim hikayeleri!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

Doğrufiyat Teknoloji Bilişim Oto Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrufiyat Teknoloji Bilişim Oto Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Orçan tarafından kuruldu. 

Seçim sonrası konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim sonrasında ne oldu? Kamu bankalarının faizleri yükseldi mi?

Seçim öncesi konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim öncesinde ne durumda? İşte 29 Mart itibariyle bankaların güncel konut kredisi faiz oranları...

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

seçim sonucu emlak sektörünü nasıl etkiledi Haberi

seçim sonucu emlak sektörünü nasıl etkiledi

Türkiye seçmeni dün demokrasi adına önemli bir sınavdan başarıyla geçti. 4 partili bir Meclis oluşturma yönünde irade ortaya koydu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya seçim sonuçlarını değerlendirdi. Dumankaya , “Türkiye demokrasisi açısından barış ve uzlaşma yolunda atılmış önemli bir adımdır” dedi.


Dumankaya sözlerine şöyle devam etti. “Sonuçların ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını istiyoruz. Bir azınlık hükümeti veya koalisyon olup olmayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz. 


Hükümetin bir an önce kurulup, ekonomi özellikli bir modelin belirlenip hareket edilmesi gerekiyor. Hem siyasi, hem de ekonomik istikrarın devam etmesini son derece önemsiyoruz.”“Demokrasinin eksiksiz olarak işlemesi ve toplumun çeşitli kesimlerinin temsili bakımından yaşadığımız seçim süreci ülkemizin siyasi olgunluğu açısından oldukça önemli bir gelişmedir. Sonuçların tüm milletimize hayırlı olmasını...