30 / 04 / 2024

şehir parkları açılışı

şehir parkları açılışı

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İzmir Şehir Hastanesi'nin bugün hasta kabulüne başlayacağını açıkladı. İzmirlilere müjde, İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Tekirdağ Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Tekirdağ’da 1.5 milyar TL’ye akıllı bina konsepti ile yapılan şehir hastanesi bugün açılıyor.

Konya Şehir Hastanesi açılıyor!

1250 yataklı Konya Şehir Hastanesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşiyor....

Konya Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak Konya Şehir Hastanesi, 256 yoğun bakım, 108 acil ve 30 diyaliz yatağı olmak üzere 1250 yatakla hizmet verecek.

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

şehir parkları açılışı Haberi

şehir parkları açılışı

Başbakan Davutoğlu, toplu açılış ve araç teslimi töreninde yaptığı konuşmada, çevre yatırımlarının sadece ekonomik ve siyasi bir faaliyet değil ahlaki bir sorumluluk ve mekâna, insana saygının yansıması olduğunu söyledi.


Çevre söz konusu olduğunda, siyasi farklılıkların göz ardı edilerek, aynı perspektiften bakma erdeminin gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Davutoğlu, BM Dışişleri Bakanları Konferansı'ndaki bir anısını paylaştı. Konferansta kendinden önce konuşan bakanların, ulusal çıkarlarını öne alan sunuşları yaptıklarını anlatan Davutoğlu, kendisinin ise yazılı metnin dışına çıktığını söyledi. Davutoğlu, şöyle devam etti: "Dedim ki: Hepimiz dışişleri bakanları olarak sahip olduğumuz mevki dolayısıyla kendi ulusal pozisyonumuzu savunmak durumundayız. Her konuda böyle olabilir ama bir konu istisnadır. Eğer konu çevre ise hepimizin temsil ettiğimiz devletlerin dışişleri bakanları olarak değil, insanlığın içişleri bakanları olarak konuşma sorumluluğumuz var çünkü...