05 / 05 / 2024

Şehitkamil ışıklı kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor

Şehitkamil ışıklı kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor

Gaziantep'in Şehitkâmil İlçesi, Işıklı Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm mağduriyeti! Evlerin büyüklükleri, fark ödemeleri, teslim tarihleri bilinmiyor!

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm mağdurlarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, vatandaşların evlerin büyüklüklerini, fark ödemelerini, teslim tarihlerini öğrenmek istediklerini dile getirdi.

Kentsel dönüşümde yeni dönemle birlikte süreç hızlanacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile kentsel dönüşüm sürecinin daha hızlı olacağını açıkladı.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşümü hızlandırmalıyız!

GYODER, '1-7 Mart Deprem Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmalıyız" dedi...

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı ile sağlıklı yapılara kavuşabiliriz!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’nın da katkısıyla, ısı, su, ses ve yangın yalıtımını kaliteli malzeme ve uzman uygulamalarla gerçekleştirirsek, dayanıklı, sağlıklı ve konforlu yapılara kavuşabiliriz" diye konuştu...

İstanbul depreme ne kadar hazırlıklı?

Büyük Marmara depremi çok mu yaklaştı? İstanbul ne kadar hazırlıklı? Kentsel dönüşüm doğru yerden başladı mı? Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener herkesin merak ettiği bu soruları yanıtladı...

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Kentsel dönüşüm mağdurları çözüm bekliyor!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Özelmacıklı, "Kentsel dönüşüm yasası kapsamında herhangi bir kat malikinin başvurusu ile yıkılan lakin müteahhitlerin inşaatına devam etmediği birçok yapı mağduriyetlere yol açıyor. Bu çığlığa kulak verilmeli" dedi...

Bursa'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın 1. derece deprem bölgesinde olduğunu hatırlatarak, kentte sağlıklı kentsel dönüşümün önemli olduğunu açıkladı.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kararı!

Gaziantep Şehitkamil'in Sofalıcı Mahallesi'ndeki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Şehitkamil Fıstıklık Semt Parkı açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fıstıklık Semt Parkı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katıldığı törenle hizmete açılacak.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kaynağı tükendi!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları için kaynaklarının tükendiğini belirterek, " Kaynak bitti, yolun sonu göründü. Bundan sonra çalışmaları TOKİ desteği ile götüreceğiz." dedi.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep'in Şehitkâmil İlçesi, Işıklı Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Şehitkamil ışıklı kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor Haberi

Şehitkamil ışıklı kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor

2016/9509 sayılı  Gaziantep İli, Şehitkâmil İlçesi, Işıklı Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için