05 / 05 / 2024

Şekerbank ve Filli Boya Capatect

Şekerbank ve Filli Boya Capatect

Şekerbank, ısı yalıtım sektöründe dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Fiili Boya Capatect iş birliğiyle yalıtım seferberliği başlattı. Bu kapsamda 1.500 apartman/site yöneticisine ulaşılacak.

Şekerbank ve Filli Boya Capatect yalıtımda işbirliği yapıyor!

Şekerbank, ısı yalıtım sektörünün lideri, dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Filli Boya Capatect işbirliğiyle yalıtım seferberliği başlatıyor.

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Şekerbank'tan çiftçilere kredi kolaylığı!

Şekerbank, stok finansmanı ve TMO ürün bedeli kredisi ile çiftçilerin finansman ihtiyaçlarına dair ayrıcalık sunmayı sürdürüyor.

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Şekerbank tam 11 şehirde personel alımı yapacak! Şehirler ve açık kadrolar açıklandı!

Şekerbank, bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 kentte yapılacak personel alımları için açık kadrolar ve başvuru yeri belli oldu.

Ev hayalleri kuranlara müjde! Şekerbank'tan konut kredisi haberi!

Ev hayalleri kuranlara Şekerbank’tan konut kredisi müjdesi geldi. 120 ay vadede 100 bin TL almak artık mümkün. Esnek ödeme planı ve düşük faiz oranıyla Şekerbank pek çok kişinin ev alma hayalini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Şekerbank’tan gelen yeni konut kredisi detayları işte haberimizde…

ŞekerBank'tan KOBİ müşterilerine yenilik! Android Pos uygulaması başlatıyor

Şekerbank, KOBİ müşterilerinin işlerini kolaylaştırmak için sektördeki en iyi uygulamaları bir araya getirdi ve Android POS çözümü ile ödeme ve tahsilat işlemlerini daha uygun hale getirdi. 

Böylesi görülmedi! Altın bankacılığında bir ilk! Ziynet altınlarını Şekerbank’a getirenler 24 ayar altın biriktirecek!

Yurt dışı ve yurt içi belirsizlikler nedeniyle altına olan rağbet yeniden artınca bankalar da yeniden altın günleri düzenlemeye başladı. Şekerbank ‘Tasarrufun Altın Günü’ kampanyasını başlatarak ziynet altını olanları bankada vadesiz hesap açmaya davet ediyor.

9 bankada peş peşe 2023 depremi! ING, Akbank, Garanti, TEB, İş Bankası ve 3 banka açıkladı! Fırsatı kaçıran çok üzülür!

Yeni senenin gelişi ile beraber peş peşe 9 bankada deprem oldu! Akbank, Garanti, ING, Şekerbank, İş Bankası, QNB Finansbank, TEB ve iki banka daha resmen açıklama yaptı!.. Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 

TESK ile Şekerbank'tan esnaf için iş birliği!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ile Şekerbank, "Kapımız Esnafa Açık" platformu kapsamında esnaf ve sanatkarların nakit ihtiyacını ilave avantajlar sağlayarak karşılamak üzere iş birliği yaptı.

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Şekerbank’tan deprem riskine karşı bina güçlendirme kredisi!

Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kumoğlu, "Banka olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için geliştirdiğimiz kredi ile depreme karşı alınması gereken önlemlere finansal çözüm üretmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi...

Şekerbank ve Filli Boya Capatect Haberi

Şekerbank ve Filli Boya Capatect

Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak amacıyla geliştirdiği EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank, Fiili Boya Capatect ile bir araya gelerek Türkiye'de yalıtım seferberliği başlattı. 


Her yıl 60 bin konut yalıtımının hedeflendiği iş birliğinin ilk adımı olarak, apartman yönetimlerini enerji verimliliği ve yalıtım konusunda bilgilendirmek amacıyla 15 Nisan'da Ankara'dan başlamak üzere Denizli, İzmir, Bursa, Balıkesir ve Tekirdağ dahil 6 ilde yalıtım seferberliği toplantıları gerçekleştirilecek. Bu kapsamda 1.500 apartman/site yöneticisine ulaşılacak. 


Proje kapsamında, Avrupa standartlarında mantolama kalitesi sunan Fiili Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemi'ni tercih eden apartman sakinleri, Türkiye'nin apartman/site yönetimlerine özel tek bankacılık ürünü olan EKOkredi Yalıtım ile uygun faiz oranları ve 60 aya varan vade imkanından yararlanacak. Ayrıca iş birliğinden faydalanan mevcut binalara, gerekli kriterleri...