04 / 05 / 2024

Selçuk İnan Armani Residencetan ev mi aldı

Selçuk İnan Armani Residencetan ev mi aldı

Ünlü futbolcu, takım arkadaşı Sneijder ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un da yaşadığı, ev fiyatlarının 2 milyon dolarla 15 milyon dolar arasında değiştiği Maçka Armani Residence’dan daire aldı.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Doları bilen adam Selçuk Geçer şimdi de emekli maaşını söyledi! Emekli maaşı tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, şimdi de emekli maaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Emekli maaşı ne kadar olacak? 

Selçuk Geçer altını çizerek uyardı! Parasını buna yatıran pişman olacak!

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer bu sefer dolar değil altın ve bitcoin yatırımcıları için açıklamalarda bulundu. 

Selçuk Geçer dolarda büyük fırtınanın tarihini açıkladı: 70 TL’ye çıkacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizi yüzde 45'te sabit tuttuğunu açıklarken, ekonomistlerden de dolar ve altın açıklamaları peş peşe geldi. Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunun 70 TL olacağı tarihi açıkladı.  İşte Geçer'in o açıklaması...

Selçuk Geçer dolarda tarihi zirve için tarih verdi! O gün cebinde 1 doları bile olan köşeyi dönecek

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasaları değerlendirerek dolarda tarihi zirve için tarih verdi. İşte doların şahlanacağı o tarih...

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama: Araba fırlayacak, konut çakılacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu defa araba ve konut fiyatları ile ilgili kritik açıklama geldi. Araba fırlayacak, konut çakılacak...

Selçuk Geçer ilk kez bu kadar kesin konuştu! Dolar eylülde tam tamına bu kadar olacak! Sakın satmayın...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer Eylül ayında doların ne kadar olacağını söyleyerek, ilk kez bu kadar kesin konuştu. 

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Dolar 25 TL hayırlı olsun diyen Ekonomist Selçuk Geçer net tarih verdi! Bakan bir daha bakıyor!

Dolar kuru ile ilgili yaptığı yorumlarla tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için '' 25 TL hayırlı olsun'' dedi ve tarih verdi.

Seçimden sonra Dolar kaç TL olacak? Ekonomi düzelecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi!

Vatandaşın en çok merak ettiği konuların başında gelen “seçimlerden sonra dolar, enflasyon en olacak? Düzelme yaşanacak mı?” sorusuna yanıt, isabetli tahminleriyle tanınan ekonomist  Selçuk Geçer’den geldi. Seçimlerden sonra dolar kuru, enflasyon ne olacak?

Dolar füze gibi fırlayacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer araba ve ev almak isteyenleri uyardı! Planınızı şimdiden yapın

Dolar tahinleri ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağını söyleyerek araba ve ev almak isteyenleri uyardı. Planınızı şimdiden yapın...

Selçuk İnan Armani Residencetan ev mi aldı Haberi

Selçuk İnan Armani Residencetan ev mi aldı

Galatasaraylı Selçuk İnan, Florya’daki evini boşaltıp Maçka’ya taşındı.


Ünlü futbolcu, takım arkadaşı Sneijder ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un da yaşadığı, ev fiyatlarının 2 milyon dolarla 15 milyon dolar arasında değiştiği Maçka Armani Residence’dan daire aldı.


Bu değişiklikle yetinmeyip otomobilini de yenileyen İnan’ın, 100 bin liraya aldığı VIP minibüsün modifiyesi için ekstra 90 bin lira harcadığı...