05 / 05 / 2024

selçuk izban ne zaman açılacak

selçuk izban ne zaman açılacak

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor. Selçuk Belediyesi, kentin önemli akslarından biri olan meydanda peyzaj çalışmaları yapıyor.

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Dolar borcu olanlar yandı! Net bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru yerel seçimler sorası yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL 32 lira sınırını aşarken, doları nabzını tutan adam Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara uyarı geldi. Geçer, üstüne basa basa doların geleceği net rakamı açıkladı.

Doları bilen adam Selçuk Geçer şimdi de emekli maaşını söyledi! Emekli maaşı tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, şimdi de emekli maaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Emekli maaşı ne kadar olacak? 

Doların yönü belli oldu! Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi!

Dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Rekor üstüne rekor kıran dolar kuru tarihi seviyelere yükseldi. Doları bile adam Selçuk Geçer, dolardaki yükselişi değerlendirerek geleceği net seviyeyi açıkladı.

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Ekonomist Selçuk Geçer çıldırdı! Dalga geçtiler! Dolar 45 TL olunca bakalım ne diyecekler!

Ekonomist Selçuk Geçer sosyal medya hesabı X'ten dolar ile ilgili açıklama yaptı. 'Dolar 45 TL olacak dediğimde dalga geçtiler'' diyen geçer bu kişilere seslenerek '45 olunca bakalım ne diyecekler?'' diyerek tepki gösterdi. İşte o açıklama...

Dolar 60 TL olacak diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 

Dolar/TL kuru 18 Ekim itibariyle 28 lirayı geçerek rekor kırdı. Bu gelişmenin ardından yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi rekor geldi. Geçer ''dolar 60 TL olacak'' diyerek tarih verdi.

Dolar şaha kalktı! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı! Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor..

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Şaha kalkan dolar için Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyararak üstüne basa basa yeni rekoru açıkladı. Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor...

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Selçuk Geçer ilk kez bu kadar kesin konuştu! Dolar eylülde tam tamına bu kadar olacak! Sakın satmayın...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer Eylül ayında doların ne kadar olacağını söyleyerek, ilk kez bu kadar kesin konuştu. 

Selçuk Geçer 15 gün sonrasını işaret etti! Dolarda fırtına değil resmen tsumani geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili 15 gün sonrasını işaret ederek, doların geleceği rakamı açıkladı. Peki dolar ne kadar olacak?

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı.

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

selçuk izban ne zaman açılacak Haberi

selçuk izban ne zaman açılacak


Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor. Selçuk Belediyesi, kentin önemli akslarından biri olan meydanda peyzaj çalışmaları yapıyor.


Eylül ayında IZBAN'ın Selçuk'a gelmesiyle ilçenin önemli geçiş noktalarından biri haline gelecek olan Selçuk İstasyon Meydanı'nı güzelleştirme çalışmaları devam ediyor. Kent görünümüne önem veren Selçuk Belediyesi bu kapsamda alanda yaptığı yeni çalışmalarla meydanı İZBAN'a hazırlıyor.


"Kentin yüzü"


İzmir'in güney kapısı olarak adlandırılan ve Selçuk'un önemli bir geçiş noktası olmasının yanı sıra kentle ilgili deve havutlama gibi pek çok önemli etkinliğin de merkezi olan İstasyon Meydanı'nın İZBAN'ın Selçuk'a gelmesiyle ayrı bir önem kazanacağını belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk, 2017 yılının eylül ayında İZBAN ile tanışacak. Biz de öncelikle Selçuk İstasyonu Meydanı'nı daha da güzelleştirmek için peyzaj çalışmaları yapıyoruz. Bu meydan uygulama projesiyle...