29 / 04 / 2024

Selçuk Üniversitesine rektör binasımı yapılacak

Selçuk Üniversitesine rektör binasımı yapılacak

Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü içine Selçuklu mimarisini yansıtan yeni rektörlük binası inşa ediliyor. Alaeddin Keykubat Kampüsü içinde hızla yükseliyor.

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Dolar şaha kalktı! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı! Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor..

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Şaha kalkan dolar için Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyararak üstüne basa basa yeni rekoru açıkladı. Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor...

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Uzman isim Selçuk Geçer herkesi uyardı! Yatırımcılar dikkat!.. İşte asıl sıçramanın olacağı tarih

Son dönemlerde yaptığı dolar öngörüleriyle beraber gündemde yer alan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer yatırımcıları tek tek uyardı. Dolar kurundaki dalgalanmaları değerlendiren Geçer, en fazla kazandıracak tüyoları liste halinde paylaştı.

Ekonomi dehası Selçuk Geçer elinde 1 doları bile olanı uyardı! Tarih verdi.. rekor üstüne rekor kırılacak

Merkez Bankası'nın faiz düşürme kararı sonrası dolar, 19 TL sınırını geçti. Yatırımcıların dolar üzerinde ne yapmaları gerektiği ise ekonomistlerin yönlendirmeleriyle şekilleniyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'de dolarda yaşanan son gelişmeleri vatandaşı uyararak yaptı.

Dolar katlanıp artacak! Selçuk Geçer yatırımcıları o tarihe karşı uyardı!

Doların ne zaman artacağını düşünen yatırımcılar uzmanların yaptığı her açıklamayı ilgi ile takip ediyor. İşte ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in yaptığı açıklama!

''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyen ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer ''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyerek tarih verdi. Doları olanlar koşun bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile alakalı yaptığı yorumda: 1 haftalık bir zaman ile yatırımcılara bazı ikazlar yaptı. Yatırım aracı olarak doları değerlendiren  vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kısa bir süre beklemeleri istenildi

Selçuk Geçer: Son pişmanlık kâr etmeyecek! İşte korkutan dolar yorumu!

Selçuk Geçer’den korkutan dolar tahmini geldi. İşte doları olan ya da dolara yatırım yapmayı düşünenleri ilgilendiren detaylar!

Selçuk Üniversitesine rektör binasımı yapılacak Haberi

Selçuk Üniversitesine rektör binasımı yapılacak

Selçuk'a yeni rektörlük binası Selçuk Üniversitesi (SÜ) yeni rektörlük binası Alaeddin Keykubat Kampüsü içinde hızla yükseliyor. Şehir merkezinde bulunan mevcut rektörlük binasının taşınacağı yönündeki açıklamaların ardından üniversite yönetime oldukça güzel bir proje hazırlayarak uygulamaya koydu. Üniversitenin adına yakışır şekilde Selçuklu mimarisi tarzında hazırlanan yeni rektörlük binası, 3 bloktan oluşacak ve bloklar arası 2 tüp geçit sistemi olacak. 



Ayhan İnşaat Şirketi tarafından yapımı üstlenilen rektörlük binası inşaatı Kasım 2016 yılında tamamlanacak Ocak 2015 tarihi itibariyle çalışmalara başlanan inşaat, hızla yükseliyor. Çalışmalar tamamlandığında oldukça görkemli bir görünüme kavuşacak olan rektörlük binasının iç kısmı da yine Selçuklu motiflerinden oluşacak Ayhan İnşaat Sahibi Halil Ayhan, Şantiye Şefi inşaat Mühendisi Hüseyin Özmen ve İnşaat Mühendisi Seda Eryaman, inşaatı devam eden Selçuk Üniversitesi Rektörlük Binası hakkında...