03 / 05 / 2024

Selenium Retro eğitime destek mi veriyor

Selenium Retro eğitime destek mi veriyor

Aşçıoğlu İnşaat Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı. İşbirliği kapsamında Selenium Retro’dan alınan her bir daire için TEGV’e bağışta bulunularak daire başına 13 çocuğun bir yıllık eğitim desteği alması sağlanacak.

2023-2024 Akademik yılında hangi üniversiteler online eğitime geçiyor? İşte detaylar

2023-2024 akademik yılına sayılı günler kala, öğrenciler birçok sürprizle karşı karşıya. Online eğitime geçiş yapan üniversiteler, yüz yüze eğitim bekleyen öğrencileri hayal kırıklığına uğratıyor. Bu nedenle bazı okullara öğrencilerin gitmesine gerek kalmayacak. İşte o okullar...

Uzaktan eğitime geçen üniversiteliler dikkat! Evinizden para kazanacaksınız!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından okulları kapanarak online eğitime sistemine geçen üniversite öğrencilerinin evinden çıkmadan yapabileceği ek işler neler?

Eğitime bir hafta ara verildi, kamu ihaleleri ertelendi!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle eğitime bir hafta ara verilirken, depremlerden etkilenen illerde 7-17 Şubat tarihlerinde yapılacak ihalelerin, ihale tarihinden itibaren 2 hafta sonra aynı saatte yapılmak üzere ertelendiği duyuruldu.

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

İstanbul'da yıkım kararı verilen okulda eğitime devam edilmesi meclis gündeminde!

İstanbul'da bir okul hakkında yıkım kararı verilmesine rağmen eğitime devam edildiği iddiası ve hakkında yıkım kararı verilen okul sayısı meclis gündemine taşındı. Saadet Partili'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avcılar'da depremde hasar gören okulda eğitime 1 ay ara verildi!

İstanbul Valiliği, depremde zarar gören Avcılar'daki Abdülkadir Uztürk Ortaokulu'nda eğitime 1 ay süre ile ara verildiğini açıkladı.

Selenium Retro 9 projesinde teslimler başladı!

Yüzde 99’u tamamlanan Selenium Retro 9, İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede hayata geçiyor. Temmuz başı itibariyle başlayan teslimler ise tam gaz devam ediyor...

Selenium Retro 9'un yüzde 98'i satıldı!

İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yükselen Selenium Retro 9 projesinin sınırlı sayıdaki ofis ve mağazalarının satışı devam ediyor.

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ön satışta!

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları!

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu Grubu tarafından inşa edilen projede cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa sunuluyor. 

Selenium Retro 9'da cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışta!

Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan Selenium Retro 9 projesinde yer alan cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Retro eğitime destek mi veriyor Haberi

Selenium Retro eğitime destek mi veriyor

Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Proje kapsamında, Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar. Bağışın ardından daire sahibine TEGV ve Aşçıoğlu tarafından isme özel hazırlanan sertifika hediye edilecek.


Daha fazla çocuğun eğitimine destek olmak için hayata geçirilen proje dolayısıyla Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu ve TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy’un katılımıyla Selenium Plaza’da bir imza töreni gerçekleştirildi.


Selenium Retro’da satılan her daire, eğitime katkı sağlayacak


İşbirliğini değerlendiren Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, geleceğin mimarları çocukların eğitimine verdikleri önemi vurgulayarak, şunları söyledi: “Aşçıoğlu olarak çocukların eğitimine...